Uitvaart Driel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Driel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Driel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Driel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Driel gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Driel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Driel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Doorwerth, Wolfheze en Elst bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Driel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Driel kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Driel. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Driel

Het afhandelen van een heengaan is immer intens. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Driel overgebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Driel persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Driel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Driel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Driel contacteren

Voor een begrafenis in Driel heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de uitvaart als de teraardebestelling zelf. In alle uitvaartcentra in Driel zijn er goede faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te behouden tot de dag van de begrafenis. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Driel zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Driel kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Driel kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je later dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Driel met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Driel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Driel

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van mensen. Liever wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Driel een rustplaats georganiseerd moet worden. De kosten kunnen stevig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed uit te zoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Driel zijn beduidend goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Driel, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Driel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Driel

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Driel kan dit hevig in de kosten lopen. We kunnen nauwelijks een bedrag noemen omdat een uitvaartdienst volkomen persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dat is over het algemeen afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dat maakt het denkbaar om op de dag van het laatste afscheid de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je wensen. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 kwijt. Het tarief voor het vervoeren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Over het algemeen kun je vooraf de gemiddelde prijzen van de verschillende uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Uiteraard kunnen er onverwachte uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Driel. Hierbij kan iemand denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Ook zul je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis heb je tevens te maken met extra kosten voor een grafkist, een bepaald graf en een steen. Bij een crematie zijn de tarieven gemiddeld minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Driel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Driel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Driel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Driel

Een uitvaartverzekering in Driel regelen is een van de slimste beslissingen die je zelf kunt maken. Indien je in Driel een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink onderdeel van de kosten zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Driel is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal afwijken. Een jonger individu betaalt grofweg minder verzekeringspremie dan een mens op oudere leeftijd. Logisch, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Driel je een te fors risico vindt, mogen ze je afslaan. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten inleveren voordat je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Driel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Driel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Driel

Het is wijselijk om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Driel te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Als dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaart. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Vervolgens kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk daarom een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Driel zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Driel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Driel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Driel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Drielse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Driel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Driel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Driel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Driel

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

18 juli 2022

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten ervoor. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Kevin de Lange

Persoonlijke steun en toeverlaat

14 juli 2022

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Anita Jonker

Algeheel ontzorgt

4 juli 2022

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Snel en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Ramona Smeets

Dank jullie wel!

30 juni 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Dus hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Enorm bedankt!

- Maria van Dongen

Betrokken en behulpzaam

19 juni 2022

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Eveline Smits

Een integere uitvaart

13 juni 2022

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Adrianus Hermans

Een uitkomst bij verdriet

5 juni 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Jolanda Bosch

Respectvol en sober afscheid

2 juni 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Thomas Kramer

Respectvol en sober afscheid

28 mei 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed geregeld.

- Natasja van Dijk

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Driel

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

Rozenkamp 52
6662 RN Elst
Nederland

06 47039095
https://www.ingridbernsuitvaartzorg.nl/

Aster Uitvaartzorg

Kokkeland 17
6661 ZV Elst
Nederland

06 41211199
https://www.aster-uitvaartzorg.nl/

Kramer Uitvaartverzorging

Mozartstraat 21
6661 CK Elst
Nederland

0481 378 311
https://www.uitvaartverzorgingkramer.nl/