Uitvaart Driehuis

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Driehuis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Driehuis verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Driehuis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Driehuis gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Driehuis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Driehuis aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driehuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit IJmuiden, Velsen Zuid en Velserbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Driehuis

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Driehuis kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Driehuis. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Driehuis

Een begrafenis organiseert zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Omdat je onjuistheden wilt voorkomen is het te adviseren om dit door een ander te laten organiseren. Vaak willen familieleden of bekenden je hierbij assisteren, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal assisteren bij het afstemmen van de verschillende zaken. Welke stappen doorloop je gedurende dit proces? Alles ontstaat bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een teraardebestelling organiseren in Driehuis is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gangbaar om slechts de directe kring op de hoogte te stellen.

Dan is het moment daar om de uitvaart zelf te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of asurn. Het is altijd slim om in het testament te kijken van de overledene, hier is dikwijls wat in gedocumenteerd rondom de laatste voorkeuren. Wanneer er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het tijd voor de praktische afronding. Hier kan je onder andere denken aan de administratie van de overledene of aan de financiële dingen. Als laatste is er dan nog de afhandeling van de (mogelijke) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Driehuis

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Driehuis te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Driehuis contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Driehuis Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Driehuis. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Driehuis. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Driehuis bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Driehuis. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Driehuis

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Driehuis

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee opzadelen. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Driehuis een grafkuil geregeld moet worden. De tarieven kunnen flink oplopen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor de grafkuil zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de kosten hierin overigens ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Driehuis brengt mindere tariefstelling met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans denkbaar tegen een compensatie. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Driehuis wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Driehuis

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Driehuis

De tariefstellingen voor een uitvaart in Driehuis kunnen mogelijk sterk oplopen als je flinke behoeften hebt. Het is moeilijk om een indicatie te geven zo lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Wanneer je een uitvaartverzorger inhuurt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dit wordt meestal gedekt door een uitvaartverzekering. Dit is zeker raadzaam, door deze ondersteuning zul je immers niet langer alles zelfstandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je rekenen op minimaal 500,-. Het tarief voor het transporteren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op de pagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Driehuis. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of rouwkaarten. Verder zul je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Als je bij voorkeur een begrafenis wilt organiseren dan zal er in ieder geval een geldbedrag moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een kist en aan een steen. Bij een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde uitgaven, maar zul je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee zaken en kosten bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Driehuis en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Driehuis inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Driehuis inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Driehuis

Het is voor iedereen uit Driehuis slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor flinke kosten komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een goed georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer verstandige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Driehuis behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Driehuis

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Driehuis verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Driehuis

Het is slim om een uitvaartverzorger in Driehuis in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Driehuis. Even beknopt nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina makkelijk en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je meteen een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Driehuis

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Driehuis

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Driehuis. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Driehuisse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Driehuis. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Driehuis bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Driehuis die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Driehuis

Uitvaartbegeleider was heel lief

20 juni 2024

Na de schrik van het plotseling sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niets geen koel gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Anna Boer

Een eigen uitvaart geregeld

12 juni 2024

Mensen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo fijn geregeld konden krijgen.

- Nathalie van der Meulen

Goedkoop en eervol

3 juni 2024

Lage tarieven en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Ilona van der Meer

Welgemeende interesse

29 mei 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel sympathiek.

- Patrick de Vos

Volkomen de zorg uit handen

19 mei 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Vlug en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Petra de Bruijn

Enorm geholpen

13 mei 2024

Wij konden eerst goed kijken wie wij fijn vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen nam. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was geregeld.

- Björn Sanders

Persoonlijke steun en toeverlaat

5 mei 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten want de man van het crematie centrum was geweldig. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Tom de Lange

De uitvaartdienst was fantastisch

28 april 2024

Gauw en keurig georganiseerd. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Dennis Willems

Uitvaartbegeleider was enorm lief

24 april 2024

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen hiervoor. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niks geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Elisabeth Smeets

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Driehuis

Uitvaartverzorging kaptein

Herculesstraat 33
1973 VM IJmuiden
Nederland

06 53456439
http://www.uitvaartverzorgingkaptein.nl/

Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg

Van Lenneplaan 76
1985 AH Driehuis
Nederland

0255 517 452
http://www.aliceloeters.nl/

Westerveld

Duin- en Kruidbergerweg 6
1985 HG Driehuis
Nederland

0255 514 843
http://www.bc-westerveld.nl/