Uitvaart De Kiel

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer uit De Kiel die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart De Kiel verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Kiel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer De Kiel gezocht?

Een uitvaartondernemer uit De Kiel vinden

Uitvaart De Kiel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Kiel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Kiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schoonloo, Westdorp en Ellertshaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Kiel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Kiel kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit De Kiel. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Kiel

Een teraardebestelling regelt zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Aangezien je ongemakken wilt voorkomen is het aan te raden om dit door iemand anders te laten organiseren. Je kunt dit bijvoorbeeld verzoeken aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te vragen. Zij helpen je met het organiseren van alles wat er cruciaal is op deze dag. Wat zijn nu feitelijk de stappen die genomen moeten worden? Alles begint bij het melden van overlijden bij de gemeente. Wanneer je een teraardebestelling in De Kiel wilt regelen, dien je eerst deze stap te zetten voordat je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is noodzakelijk om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Je kunt ervoor opteren om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om alleen de directe kring te informeren.

Vervolgens is het tijd voor de daadwerkelijke uitwerking van de teraardebestelling. Daarmee bedoelen we dus het organiseren van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een begraafplaats of strooigebied. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking beschikbaar is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de uitvaart is het cruciaal om de resterende zaken te regelen. Over het algemeen is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste facturen worden betaald. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Kiel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Kiel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Kiel contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in De Kiel Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in De Kiel. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in De Kiel. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in De Kiel met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gemeenschappelijk een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in De Kiel kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Kiel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis De Kiel

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal ook gevolgd. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in De Kiel gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft trouwens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in De Kiel in de gaten hebt. Normaal gesproken is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een steen of monument op het graf. Vanzelfsprekend is de wens van de gestorvene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis De Kiel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten De Kiel

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hierbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Eventueel in te huren dragers van de kist
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in De Kiel zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Kiel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Kiel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Kiel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Kiel

Een uitvaartverzekering in De Kiel is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Wanneer je in De Kiel een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk deel van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in De Kiel zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal variëren. Een jonger mens betaalt doorgaans minder verzekeringspremie dan iemand op oudere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in De Kiel afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente soms jouw naasten benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Kiel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Kiel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Kiel

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in De Kiel in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in De Kiel. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Als je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in De Kiel is het iedere keer handig om even via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in De Kiel ook in staat om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in De Kiel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Kiel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Kiel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Kielse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Kiel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Kiel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Kiel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Kiel

Wel betrokken bij de uitvaart

3 maart 2024

Personen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. Wij zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Catharina de Jonge

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

1 maart 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Voortaan snappen we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Jacoba Janssen

De uitvaartdienst was schitterend

18 februari 2024

Razendsnel en keurig georganiseerd. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Marc van de Wal

Algeheel ontzorgt

14 februari 2024

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Vlot en simpel kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Hanneke Janssen

Zeer content door attente hulp

9 februari 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Martijn Vink

Uitermate handige begeleiding

25 januari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een prettige ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze lastige tijd.

- Bart Schouten

Wel betrokken bij de uitvaartdienst

20 januari 2024

Mensen die echt meedenken zijn zeldzaam. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Rogier Driessen

Lage tarieven en sereen

11 januari 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. Aangezien onze inkomsten laag is was dit volmaakt.

- Nienke van de Berg

Houvast in deze moeilijke tijd

2 januari 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Ontzettend goed en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Irene Willems

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Kiel

Uitvaart Vereniging Stadskanaal

H.J. Kniggekade 124
9503 RL Stadskanaal
Nederland

0599 616 554
http://uitvaartverenigingstadskanaal.nl/

Stg. tot Beh. van het Cremat. “De Meerdijk”

Meerdijk 74
7825 TH Emmen
Nederland


http://www.crematoriumdemeerdijk.nl/

Crematorium de Meerdijk

Meerdijk 74
7825 TH Emmen
Nederland

0591 628 305
http://www.crematoriumdemeerdijk.nl/