Uitvaart Breskens

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Breskens die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Breskens verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Breskens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Breskens gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Breskens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Breskens aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Breskens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ritthem, Oostburg en Groede bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Breskens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Breskens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Breskens. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Breskens kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Breskens

Een overlijden is iedere keer een heftige gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Breskens. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Breskens unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Breskens

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Breskens te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Breskens contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Breskens. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Breskens. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Breskens er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Breskens bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Breskens kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Breskens

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Breskens

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden bij voorkeur niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Breskens een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen fiks oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de tarieven voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin uiteraard ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Breskens brengt mindere kosten met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Breskens, is het immer wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Breskens

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Breskens

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Breskens. Het is ook noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan enorm kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Breskens zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Breskens en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Breskens inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Breskens inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Breskens

Het is voor elk persoon uit Breskens raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer verstandige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Breskens dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Breskens

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Breskens verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Breskens

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Breskens in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Breskens. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag op zichzelf. Indien je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Breskens is het iedere keer goed om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Bovendien is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Breskens

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Breskens

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Breskens. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Breskensse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Breskens. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Breskens bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Breskens die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Breskens

Eervol afscheid begeleid

27 mei 2024

Vlug en eervol gedaan. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Angela Kok

Fijne helpende hand

18 mei 2024

Het overlijden van mijn mama had een behoorlijke impact op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaken te regelen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo attent en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Oprecht heel lief.

- Jasper Blom

Goedkoop en eervol

14 mei 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Marcel Jacobs

Lage tarieven en vreedzaam

8 mei 2024

Lage prijzen en een sereen afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen beperkt is was dit prima.

- Natascha Driessen

Volledig ontzorgt

3 mei 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Buitengewoon tevreden.

- Jacqueline Kuijpers

Perfect geregeld

22 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Met regelmaat werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Snel contact ook.

- Patricia Jonker

Het vertrek was prachtig

18 april 2024

Snel en volmaakt alles in orde gemaakt na de aanvraag. Daarnaast nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Sabine Kuiper

Respectvol en eenvoudig vertrek

8 april 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Karin Dekker

Het afscheid van grootvader was erg mooi!

31 maart 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame begeleiding, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en waardige uitvaart!

- Matthijs Scholten

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Breskens

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

Eigen Stijl uitvaartzorg

De Boisotstraat 30
4371 BM Koudekerke
Nederland

06 18478910
http://www.eigenstijluitvaartzorg.nl/