Uitvaart Bemmel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Bemmel?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Bemmel verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Bemmel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Bemmel gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Bemmel vinden

Uitvaart Bemmel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bemmel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bemmel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Elst, Lent en Ressen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bemmel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bemmel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Bemmel vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Bemmel kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bemmel

Het afhandelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Bemmel. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Bemmel.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bemmel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bemmel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bemmel contacteren

Voor een begrafenis in Bemmel heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de teraardebestelling zelf. In iedere uitvaartcentrum in Bemmel zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Bovendien is daar alles in paraatheid om je dierbare netjes te laten verzorgen.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Bemmel zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Bemmel hebben een gehoorzaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme stukje van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Bemmel kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Bemmel met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bemmel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Bemmel

Bij een heengaan is een cruciale keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Bemmel zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Bemmel gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dit hoeft overigens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Bemmel in het oog te houden. Normaal gesproken is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. overigens is de wil van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Bemmel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Bemmel

Het lijkt misschien wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Bemmel. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bemmel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bemmel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bemmel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bemmel

Een uitvaartverzekering in Bemmel is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Bemmel zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Bemmel is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan zeker de reden dat de premie voor elk persoon zal variëren. Een jonger iemand betaalt over het algemeen lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Logisch, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger mens. Eveneens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Bemmel je een te omvangrijk gevaar vindt, mogen ze je afwijzen. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bemmel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bemmel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bemmel

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Bemmel Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum regelen. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Bemmel zorgen voor een prachtige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Bemmel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bemmel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bemmel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bemmelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bemmel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bemmel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bemmel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bemmel

Een steun in deze lastige tijd

10 juli 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Wendy van der Heijden

Waardige uitvaart geregeld

7 juli 2022

Vlug en eervol geregeld. Heel gelukkig.

- Sylvia de Jonge

Welgemeende interesse

2 juli 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg rouwig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Roy Veenstra

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

19 juni 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde enorm relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Susanne Koning

Tot in de puntjes georganiseerd

15 juni 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer prettig georganiseerd. Vlot contact ook.

- Tom Brouwer

Buitengewoon blij door lieve hulp

6 juni 2022

Ik heb zeer lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest regelen. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Jacqueline van de Velde

Een integere uitvaart

30 mei 2022

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Vanessa Blom

Waardige uitvaart geregeld

27 mei 2022

Vlot en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Christian Smits

Lage kosten en vredig

15 mei 2022

Lage tarieven en een sereen afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen laag is was dit volmaakt.

- Gerrit de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bemmel

Kramer Uitvaartverzorging

Mozartstraat 21
6661 CK Elst
Nederland

0481 378 311
https://www.uitvaartverzorgingkramer.nl/

Meijer en ten Hove Uitvaartzorg

Steltsestraat 1
6663 BM Nijmegen
Nederland

06 34045001
https://www.uitvaartverzorgernijmegen.nl/

Tumulus Uitvaartbegeleiding

Langestraat 52b
6851 AS Huissen
Nederland

026 325 8440
http://www.tumulus.nl/