Uitvaart Beek en Donk

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Beek en Donk?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Beek en Donk verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Beek en Donk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Beek en Donk gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Beek en Donk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beek en Donk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beek en Donk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nuenen, Helmond en Aarle Rixtel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beek en Donk

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Beek en Donk kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Beek en Donk. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beek en Donk

Een overlijden is altijd een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Beek en Donk. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Beek en Donk persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd enkele dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beek en Donk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beek en Donk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beek en Donk contacteren

Bij een uitvaart in Beek en Donk kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de dag als de begrafenis zelf. In iedere uitvaartcentrum in Beek en Donk zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Beek en Donk zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een moment voor condoleances organiseren voor alle personen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor enkel genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Beek en Donk hebben een zaal waar de uitvaart gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloofsovertuigingen. In veel uitvaartcentrum Beek en Donk zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Beek en Donk met elkaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beek en Donk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Beek en Donk

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Over het algemeen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Beek en Donk een grafkuil gehuurd moet worden. De kosten daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Beek en Donk zijn fors beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Beek en Donk wilt is het van waarde om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Beek en Donk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Beek en Donk

Nadenken over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Het is echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden best prijzig kan zijn. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Hier zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Beek en Donk zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beek en Donk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beek en Donk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beek en Donk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beek en Donk

Een uitvaartverzekering in Beek en Donk vergelijken is een van de slimste beslissingen die je zelf kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Beek en Donk zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Beek en Donk zal voortdurend afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan zeker de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal variëren. Een jonger persoon betaalt doorgaans lagere premie dan iemand op oudere leeftijd. Verstandig, want een ouder individu overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger persoon. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Beek en Donk je een te fors gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren als je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beek en Donk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beek en Donk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beek en Donk

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Beek en Donk in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Beek en Donk. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Beek en Donk is het iedere keer verstandig om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je direct een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Beek en Donk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beek en Donk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beek en Donk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beek en Donkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beek en Donk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beek en Donk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beek en Donk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beek en Donk

Betaalbaar en eervol

16 april 2024

Lage tariefstelling en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Rogier Jansen

Het afscheid van opa was erg mooi!

12 april 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan weten we hoe beslissend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Yvonne Willemsen

Liefdevol bijgestaan

5 april 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend welkom. Alles was een optie en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Daniël Meijer

Uitvaartdienst begeleiding was geweldig

29 maart 2024

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Prachtig.

- Roy Kuipers

Fantastische uitvaart

22 maart 2024

De uitvaartdienst was zeer imponerend. De verslagenheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet fijner georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaartdienst te organiseren.

- Anna van den Broek

Dank jullie wel!

10 maart 2024

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Mega bedankt!

- Michiel Prins

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

3 maart 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde heel relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Thijs Smit

Het vertrek van grootvader was enorm fijn!

28 februari 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo bepalend is voor een fijne en passende begrafenis!

- Marinus Peeters

Het afscheid was top georganiseerd

20 februari 2024

Ik heb werkelijk niet de passende woorden om te beschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze lieve grootpapa.

- Daniël van den Broek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beek en Donk

Coda Uitvaarten

Adriaan Boutlaan 5
5737 CC Lieshout
Nederland

0499 422 134
https://www.coda-uitvaarten.nl/

Waterhof Uitvaartverzorging

Het Hoogh Huys 3
5421 LL Gemert
Nederland

06 55140483
http://www.waterhofuitvaartzorg.nl/

The Groof Uitvaartverzorging

Oranjelaan 54
5741 HH Beek en Donk
Nederland

0492 319 533
https://www.degroofuitvaart.nl/