Uitvaart Bakel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Bakel?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Bakel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Bakel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Bakel gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Bakel vinden

Uitvaart Bakel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bakel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bakel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lierop, Ommel en Deurne bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bakel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bakel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Bakel vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Bakel kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bakel

Het regelen van een heengaan is iedere keer heftig. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schok bij een plotseling heengaan. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Bakel vervoerd worden. In de dagen direct na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Bakel.

Geheid zul je in deze drukke tijd enkele dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bakel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bakel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bakel contacteren

Bij een begrafenis in Bakel kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Bakel zijn schitterende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Bakel zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances houden voor alle mensen die de overledene kenden. Eveneens kun je het privé houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Bakel hebben een zaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Bakel zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Wanneer het afscheid is genomen kun je aansluitend regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Bakel en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bakel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Bakel

Bij een overlijden is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal ook gevolgd. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Bakel gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de tarieven van een begrafenis en crematie Bakel in de gaten te houden. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een (graf)steen of monument op de rustplaats. simpelweg is de wens van de overledene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Bakel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Bakel

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de kosten lopen. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Bakel zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bakel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bakel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bakel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bakel

Het is voor elk persoon in Bakel verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme prijzen van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan gegarandeerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is perfect voor wanneer je unieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Bakel best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bakel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bakel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bakel

Meteen na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Bakel Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk daarom een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Bakel zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Bakel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bakel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bakel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bakelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bakel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bakel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bakel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bakel

Eerbiedige uitvaartdienst

13 april 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was super geregeld.

- Wendy Gerritsen

Persoonlijke uitvaart

9 april 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Maaike Wolters

Heel fijn opgevangen

4 april 2024

Het geweldige leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niks was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Michiel de Lange

Een fijne uitvaart

23 maart 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan de onze. Enkel de nazorg kon eventueel wat beter.

- Thijs van der Laan

Afscheid schitterend zoals gewild

18 maart 2024

Het is precies gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt bijzonder mooi (en met relatief beperkte prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Niets was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Hanneke de Leeuw

Een steun in deze moeilijke tijd

15 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Jasper Smit

Zeer meevoelend

4 maart 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in contact met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden heel vlug contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Iris van den Broek

Merci!

24 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Johannes van Loon

De ultieme groet was perfect

17 februari 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Ronald Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bakel

Uitvaart Frits Spierings

Nassaustraat 30
5707 HM Helmond
Nederland

0492 525 000
http://www.spierings.com/

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Rouwkapel Leonardus
Wethouder Ebbenlaan 131
5701 AH Helmond

0492 216 000
http://www.uitvaarthelmond.nl/

Uitvaartcentrum ’t Brummelhuis

Sint Willibrordusplantsoen 6
5751 HX Deurne
Nederland

0493 316 582
http://www.vankesseluitvaart.nl/