Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Dank jullie wel!

20 juni 2022

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks zelfstandig hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Pieter Mulder

Lage prijzen en sereen

12 juni 2022

Lage kosten en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Anita Verbeek

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

6 juni 2022

Eerst komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verbaasd met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Erwin van Beek

Een eigen afscheid

4 juni 2022

Aangezien we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle zelfbedachte ideeën. Aangezien dit er nogal wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat het liefste wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Eveline de Jong

Volledig ontzorgt

26 mei 2022

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Natasja Hoekstra

Persoonlijke begeleiding afscheid

16 mei 2022

Fijne mensen die alles razendsnel en betrouwbaar organiseren ontdekt.

- Joyce de Lange

Een intieme teraardebestelling

14 mei 2022

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Barry Koster

De allerlaatste groet was perfect

1 mei 2022

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Maartje Jonker

Via Via maar dan beter

27 april 2022

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij uitvaartplek.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Koning

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.