Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Snel in contact met de juiste personen

17 november 2022

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te spreken. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Ilse van der Linden

Dankbaar voor warme hulp

10 november 2022

Ik heb hele liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De volgende dag was het geregeld.

- Cornelia van Dam

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

5 november 2022

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg meegaand. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was zeer gerespecteerd.

- Pascal van der Meulen

Betrokken en behulpzaam

23 oktober 2022

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink doorgewinterd. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Marco Sanders

Werkt lekker!

19 oktober 2022

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Uitvaartplek heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Jacobs

Echt betrokken bij de uitvaart

9 oktober 2022

Zelden in het leven kom je mensen tegen die oprecht met je betrokken zijn. We zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Marleen van Leeuwen

Erg tevreden

7 oktober 2022

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Uitvaartplek. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelia Kramer

Echt betrokken bij de uitvaartdienst

26 september 2022

Mensen die echt meedenken zijn uniek. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Jan Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

19 september 2022

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Uitvaartplek een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost de Jong

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.