Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Een waardige uitvaartdienst

11 januari 2022

We hebben een zeer passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer mogen horen, helaas.

- Patricia van der Laan

Ideale match

5 januari 2022

Via Uitvaartplek de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel de Haan

Persoonlijke hulp en toeverlaat

29 december 2021

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Adriaan van Dongen

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

21 december 2021

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van oma. Echt schitterend georganiseerd.

- Melanie van de Veen

Persoonlijke begeleiding afscheid

12 december 2021

De uitvaart is vlot, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Willem van de Ven

Zeer mooie dienst gehad!

8 december 2021

Precies zoals mijn papa het wilde! Echt bijzonder mooi (en met relatief beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Het was buitengewoon mooi met alle ‘aparte’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Diana Wolters

Uitvaart begeleiding was geweldig

1 december 2021

Dag en nacht bereikbaar was heel erg prettig. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Oprecht schitterend geregeld.

- Maartje de Vries

Duidelijke website

24 november 2021

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sandra van Veen

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

20 november 2021

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was erg gerespecteerd.

- Adrianus Visser

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.