Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

22 mei 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame begeleiding, wat zo belangrijk is voor een goede en passende begrafenis!

- Dave de Bruijn

Goed contact

15 mei 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Raymond Koning

Voortreffelijke match

5 mei 2024

Via Uitvaartplek de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter Kuijpers

Boven verwachting meegaand

29 april 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Joost Brouwer

Respectvol en eenvoudig vertrek

22 april 2024

We hebben onze broer een waardige en mooie uitvaart kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Hendrikus van Wijk

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

13 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde volstrekt ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Anouk de Koning

Verwachtingen zijn overtroffen

12 april 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was pijlsnel geregeld.

- Dirk Maas

Voortreffelijke match

4 april 2024

Via Uitvaartplek de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke Peters

Zeer fijne uitvaartdienst gehad!

29 maart 2024

Precies zoals mijn pappa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze uitvaart geregeld is. Niets was apart of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Janneke de Bruijn

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.