Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Persoonlijke begeleiding afscheid

13 mei 2021

Fijne mensen die alles gauw en betrouwbaar regelen ontdekt.

- René Bosman

Liefdevol bijgestaan

3 mei 2021

Het schitterende bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Alles was een optie en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Kim Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

25 april 2021

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam Jansen

Eerbiedige uitvaartdienst

20 april 2021

We hebben onze broer een waardige en indrukwekkende uitvaart kunnen geven. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was top geregeld.

- Eva Meijer

Op verzoek bijna onmiddellijk een waardige begeleider

17 april 2021

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Jessica Kuipers

Uitvaartbegeleider was erg lief

5 april 2021

Na de schrik van het ineens overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verbaasd met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Petje af.

- Brenda Hendriks

Een intieme teraardebestelling

28 maart 2021

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Roy Jacobs

Volkomen de zorg uit handen

22 maart 2021

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was besloten . Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Marijke de Lange

Een eigen uitvaart geregeld

16 maart 2021

Mensen die echt meedenken zijn uniek. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Cornelis Vos

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 29 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.