Titel

Subtitel

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Prettige service

25 november 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Uitvaartplek!

- Kelly Vos

Snelle offerte

16 november 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Mark van den Broek

Een eigen afscheid geregeld

14 november 2020

Personen die echt meedenken zijn uniek. Wij zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Kirsten Kok

Dé tip

18 oktober 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia Scholten

aangename service

3 november 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Uitvaartplek!

- Gerrit van der Heijden

Snelle offerte

29 oktober 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Hendriks

Speciale mensen

24 oktober 2020

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een lieve ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewild in deze lastige tijd.

- Suzanne van Vliet

Grote steun gehad

14 oktober 2020

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. Zelfs het melden bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was georganiseerd.

- Alexander Visser

Het afscheid van grootvader was zo fijn!

5 oktober 2020

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Voortaan begrijpen wij hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Maurice de Bruin

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 13 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.