Yarden

Vergelijk uitvaartverzekeringen als Yarden

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk Yarden alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbare lokale uitvaartondernemer. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over Yarden.
Aanvraag starten


Gemiddelde premie per maand 2020 Nederland, meest recente data:

  • Dela: €5,50
  • Yarden: €5,89
  • Monuta: €6,50

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Betrouwbaar

2 mei 2021

We wilden het graag klein en privé houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Bedankt.

- Evelien van Beek

Zeer verrast

1 mei 2021

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Uitvaartplek. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kirsten Mulder

Eervol afscheid begeleid

18 april 2021

Vlug en eervol geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Marc van der Laan

Erg medelevend

16 april 2021

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlug in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons enorm fijn geholpen.

- Eveline van Doorn

Verwachtingen zijn overtroffen

8 april 2021

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw besloten .

- Anna Wolters

Het afscheid van opa was erg mooi!

29 maart 2021

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan weten we hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- René Martens

Prachtige uitvaart

21 maart 2021

De uitvaart was behoorlijk imponerend. De troosteloosheid was enorm na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet fijner geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te regelen.

- Anouk Willemsen

Lieve mensen voor de uitvaartdienst

14 maart 2021

De uitvaart is vlot, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Christiaan Jonker

Welgemeende betrokkenheid

10 maart 2021

Toen mijn moeder overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel vriendelijk.

- Matthijs van Vliet

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is een van de toonaangevende uitvaartverzekeringen van Nederland. Ga je op zoek naar een uitvaartverzekering die je nabestaanden zorgeloos kunnen helpen met het organiseren van een uitvaart? Dan ben je bij Yarden aan het juiste adres.

Yarden biedt een aantal verschillende opties om een uitvaart zorgeloos te laten verlopen. Dat is natuurlijk fijn voor jou, maar ook voor je nabestaanden. Zo weet je zeker dat de geldzaken rondom een toekomstige uitvaart in ieder geval goed geregeld zijn. Dat is in ieder geval iets waar jullie je straks geen zorgen meer over hoeven te maken.

Yarden is ook nog eens een van de oudste uitvaartverzekeraars van Nederland. Zij bieden al meer dan 100 jaar hun diensten aan rondom uitvaarten en uitvaartverzekeringen. En die ervaring, daar pluk jij de vruchten van.

Yarden beschikt zelf over talloze uitvaartlocaties en mogelijkheden om de uitvaartwensen vast te leggen, tussentijds aan te passen of kenbaar te maken. Ook bieden zij een handige checklist bij overlijden.

Zo weet je ook als nabestaande precies hoe de uitvaart plaats zal vinden. En dat is wel zo fijn. Deze periode is voor iedereen al lastig genoeg, ook zonder zorgen rondom de kosten van een uitvaart. Daarom wil je altijd een uitvaartverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Wat kun je met een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt geheel of voor een gedeelte de kosten van je crematie of begrafenis, in het kort: de kosten van je uitvaart. Er zijn veel verschillende soorten uitvaartverzekering.

Sommige uitvaartverzekeringen keren een bedrag uit. Anderen verzekeren liever een vooraf afgesproken pakket aan diensten. Ook is het mogelijk om beide types met elkaar te combineren. Wanneer je begint met een uitvaartverzekering vergelijken, is het slim om hierbij de appels met appels en peren met peren te vergelijken.

Het is eenvoudiger om een uitvaartverzekering te vergelijken die een vast bedrag uitkeert, dan om een uitvaartverzekering te vergelijken die een bepaald vastomlijnd dienstenpakket aanbiedt. Een uitvaartverzekering is hetzelfde als een uitvaartpolis, een begrafenisverzekering of een crematieverzekering.

Voor wie is een uitvaartverzekering bedoeld?

De kosten van een uitvaart kunnen al gauw stevig oplopen en zijn doorgaans hoger dan dat men verwacht. Een gemiddelde begrafenis of crematie in besloten kring kost al snel een paar duizend euro. Ben je verzekerd via een uitvaartverzekering? Dan zijn veel van deze kosten gedekt.

Je nabestaanden kunnen dan ook rustig afscheid van je nemen, zonder dat er ook nog eens bijkomende zorgen rondom de kosten van de uitvaart komen kijken. Een uitvaartverzekering is dan ook voor iedereen verstandig om af te sluiten.

Het is een misvatting dat een uitvaartverzekering alleen geschikt is voor mensen die onvoldoende spaargeld hebben om een uitvaart te kunnen bekostigen. Ook voor de meer vermogenden onder ons is het verstandig om in ieder geval een gedeelte van de uitvaartkosten te verzekeren.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je je nabestaanden zonder al teveel zorgen achter laat. Of in ieder geval: dat ze zich geen zorgen om de uitvaart kosten hoeven te maken. Deze tijd is immers al meer dan zwaar genoeg voor alle betrokkenen. Een uitvaartverzekering geeft dan ook rust en zekerheid. Voor iedereen.

Yarden uitvaartverzekeringen premie

Voor een uitvaartverzekering wordt een maandelijkse premie vastgesteld. Afhankelijk van het te verzekeren bedrag, jouw persoonlijke situatie en de aanbieder of verzekeraar waar je voor kiest, wordt de maandelijkse premie vastgesteld. Deze premie zorgt ervoor dat er bij overlijden een zorgeloze uitvaart mogelijk is.

Wil je rouwkaarten laten versturen? Of wil je een speciale of persoonlijke kist of urn? Hoe is het geregeld met het rouwvervoer? Wil je bijzonder bloemen? Wordt het een grote uitvaart, of slechts voor een klein select gezelschap?

Al deze elementen hebben in hoge mate effect op het te verzekeren bedrag en daarbij dus ook op de maandpremie voor je uitvaartverzekering. De maandelijkse kosten van de uitvaartverzekering zijn dus afhankelijk van de uitvaartwensen. Maar ook van de verschillende aanbieders.

Juist daarom kan het uit om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Hierdoor kun je flink besparen op je uitvaartverzekeringen premie van grote aanbieders als DELA, Monuta, Yarden of Ardanta.

Benieuwd naar je Yarden uitvaartverzekering premie? Je krijgt direct inzicht via onze website.

Vergelijk je premie voor uitvaartverzekeringen zoals Yarden

Voordelen van Yarden

Een verzekering afsluiten bij Yarden komt automatisch met een groot aantal voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rij:

  • Kinderen tot 21 jaar zijn gratis meeverzekerd bij Yarden
  • Je kunt zelf je uitvaartverzorger en de uitvaartlocatie kiezen
  • Je krijgt 10% extra budget wanneer Yarden ook de uitvaart zelf verzorgt
  • Yarden kan een deel van het bedrag eerder uitkeren bij een ernstige ziekte

Met ruim honderd jaar ervaring in het vak kun je gerust stellen dat Yarden een verstandige keuze is en dat je met een gerust hart je verzekering onder kunt brengen bij Yarden. Toch kan het geen kwaad om extra op je premie te besparen door uitvaartverzekering vergelijk toe te passen.

Offerte uitvaartverzekering Yarden aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten Yarden kunnen betekenen voor de rust voor jou en je nabestaanden? Een aanvraag voor een offerte is heel snel en vrijblijvend geregeld. En het mooiste? Je betaalt er helemaal niets voor.

Je vraagt heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit Yarden, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde uitvaartverzekeringen.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste uitvaartverzekeringen in Nederland. Zo weet je dat je altijd met een vakkundige partij te maken hebt.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op het leven waar jij een goed gevoel van krijgt. Je laat gegarandeerd iedereen onbezorgd achter. Wel zo prettig.

Ontvang direct vrijblijvende offertes en vergelijk uitvaartverzekeringen zoals Yarden

Veelgestelde vragen over Yarden en uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.