DELA

Vergelijk uitvaartverzekeringen als DELA

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk DELA alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbare lokale uitvaartondernemer. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over DELA.
Aanvraag starten


Gemiddelde premie per maand 2020 Nederland, meest recente data:

  • Dela: €5,50
  • Yarden: €5,89
  • Monuta: €6,50

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Een warme uitvaartdienst

1 maart 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Alleen de nazorg kon misschien wat beter.

- Adriana Jansen

Fijne helpende hand

20 februari 2024

Het doodgaan van mijn moeder had een grote impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaakjes te regelen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Vanessa van der Linden

Dank jullie wel!

13 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Ellen Brouwer

Perfecte website

3 februari 2024

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacoba van den Bosch

Eerbiedige uitvaart

27 januari 2024

We hebben onze broer een waardige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Natasja Gerritsen

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

16 januari 2024

Allereerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten ervoor. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Laura de Jonge

Persoonlijke uitvaartdienst

8 januari 2024

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle zelfbedachte ideeën. Er waren veel voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Jessica Willems

Geweldig geholpen

5 januari 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Nathalie van de Ven

Een bijzonder afscheid

25 december 2023

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid opnemen. Aangezien dit er nogal wat waren was het een heel persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Adriaan Bos

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

DELA

Ben je bezig met uitvaartverzekering vergelijken? Dan is de kans vrij groot dat DELA uitvaartverzekering tussen de aanbieders komt. En dat is ook vrij logisch, want DELA is een van de meest gerenommeerde uitvaartverzekeraars van Nederland.

DELA biedt een aantal verschillende opties om een uitvaart zorgeloos te laten verlopen. Dat is natuurlijk fijn voor jou, maar ook voor je nabestaanden. Zo weet je zeker dat de geldzaken rondom een toekomstige uitvaart in ieder geval goed geregeld zijn.

DELA zorgt ervoor dat je de wensen rondom jouw uitvaart kunt vastleggen en verzekeren, zodat alles wat je rondom je uitvaart geregeld wilt hebben van tevoren alvast goed hebt geregeld. DELA uitvaartverzekeringen richten zich dan ook op een persoonlijke begeleiding en totale ontzorging van de uitvaart.

Hierdoor ben je als nabestaande niet bezig met allemaal zorgen en zaken regelen, maar weet je ook als nabestaande precies hoe de uitvaart plaats zal vinden. En dat is wel zo prettig. Deze periode is voor iedereen al lastig genoeg, ook zonder zorgen rondom de kosten van een uitvaart. Daarom wil je altijd een uitvaartverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Wat is een uitvaartverzekering precies?

Bij een uitvaartverzekering verzeker je letterlijk de kosten van een uitvaart. Hierdoor hebben je nabestaanden geen zorgen over de hoge kosten van een uitvaart en de uitvaartverzekering staat je nabestaanden bij om een mooi en passend afscheid te regelen in deze zware periode na het overlijden.

Een uitvaartverzekering kan in verschillende vormen worden aangeboden. Het is mogelijk dat een bepaalde dienst of uitvaart wordt verzekerd, maar er kan ook geregeld worden dat er bij het overlijden een geldbedrag beschikbaar wordt gesteld waarmee de uitvaart geregeld kan worden.

Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook vaak een zeer persoonlijk en intieme activiteit. Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden waar men uit kan kiezen, waardoor je ook altijd een uitvaartverzekering kunt vinden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie.

Voor een uitvaartverzekering wordt een maandelijkse premie vastgesteld. Afhankelijk van het te verzekeren bedrag, jouw persoonlijke situatie en de aanbieder of verzekeraar waar je voor kiest, wordt de maandelijkse premie vastgesteld. Deze premie zorgt ervoor dat er bij overlijden een zorgeloze uitvaart mogelijk is.

Wie heeft een uitvaartverzekering nodig?

Een uitvaartverzekering is er eigenlijk voor iedereen. Met een uitvaartverzekering kun je een uitvaart uitzoeken die bij je past. Niet alleen de keuze tussen een begrafenis of crematie is relevant, maar ook allemaal specifieke wensen rondom een kist of een urn, de locatie, het aantal gegadigden, bloemstukken en dat soort belangrijke zaken.

Met een uitvaartverzekering voorkom je dat de door jou gewenste uitvaart niet plaats kan vinden omdat er te weinig geld beschikbaar is. Daar verzeker je je namelijk voor. Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook iets wat voor iedereen verstandig is om te doen.

Wanneer je een uitvaartverzekering zoekt dan zul je maandelijks een premie afdragen. In ruil voor deze premie krijg je dus de uitvaart zoals je deze verzekerd hebt. Of het bedrag uitgekeerd waarvoor je verzekerd bent in je uitvaartverzekering.

Omdat je natuurlijk niet te veel wil betalen voor je uitvaartverzekering, is het handig om verschillende verzekeraars naast elkaar te zetten, zodat je makkelijk een vergelijk kunt maken. Je kiest dan snel en eenvoudig de uitvaartverzekering die moeiteloos aansluit bij jouw budget, wensen en persoonlijke situatie.

Dela uitvaartverzekeringen premie

De premie voor je uitvaartverzekering is voor een groot gedeelte afhankelijk van het te verzekeren bedrag. Logischerwijs wordt de premie hoger op het moment dat je een groot bedrag wilt verzekeren, dan wanneer je een kleiner bedrag wilt verzekeren.

Juist daarom kan het uit om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Hierdoor kun je flink besparen op je uitvaartverzekeringen premie van grote aanbieders als DELA, Yarden, Monuta of Ardanta.

Benieuwd naar je DELA uitvaartverzekering premie? Je krijgt direct inzicht via onze website.

Vergelijk je premie voor uitvaartverzekeringen zoals DELA

Voordelen van DELA

DELA heeft een aantal interessante voordelen voor de klanten die bij hun een uitvaartverzekering afsluiten. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rij:

  • Het verzekerde bedrag stijgt mee als uitvaartkosten stijgen. Hierdoor komen je nabestaanden niet alsnog voor verrassingen te staan.
  • De premie stijgt zeer langzaam door winstdeling.
  • Je ontvangt inkoopvoordeel als DELA de begrafenis of crematie mag organiseren.

Met ruim drie miljoen leden of klanten kun je gerust zeggen dat DELA een verstandige keuze is en dat je met een gerust hart je verzekering onder kunt brengen bij DELA. Toch kan het geen kwaad om extra op je premie te besparen door uitvaartverzekering vergelijk toe te passen.

Offerte uitvaartverzekering DELA aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten DELA kunnen betekenen voor de rust voor jou en je nabestaanden? Je vraagt dan heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit DELA, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde uitvaartverzekeringen.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Om je daarbij te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest professionele uitvaartverzekeringen van Nederland.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op het leven waar jij een goed gevoel van krijgt.

Ontvang direct vrijblijvende offertes en vergelijk uitvaartverzekeringen zoals DELA

Veelgestelde vragen over DELA en uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.