DELA

Vergelijk uitvaartverzekeringen als DELA

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk DELA alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbare lokale uitvaartondernemer. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over DELA.
Aanvraag starten


Gemiddelde premie per maand 2020 Nederland, meest recente data:

  • Dela: €5,50
  • Yarden: €5,89
  • Monuta: €6,50

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Tot in de puntjes verzorgd

27 september 2022

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Bovendien hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Elizabeth de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

19 september 2022

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Maas

Uitvaartplek werkt erg fijn

14 september 2022

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Uitvaartplek. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar uitvaartplek.nl!

- Guido Dijkstra

Warmhartig bijgestaan

9 september 2022

Het schitterende bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niets was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Paul van de Berg

Een uitkomst bij verdriet

29 augustus 2022

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Nicole Hendriks

De uitvaart van grootvader was ontzagwekkend

22 augustus 2022

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Nu begrijpen we hoe belangrijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Johan Molenaar

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

15 augustus 2022

Allereerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten ervoor. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niets geen zakelijk gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Petje af.

- Ronald Gerritsen

Welgemeende betrokkenheid

9 augustus 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg treurig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel sympathiek.

- Joyce de Wit

Betrouwbaar

2 augustus 2022

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Remco van de Velden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

DELA

Ben je bezig met uitvaartverzekering vergelijken? Dan is de kans vrij groot dat DELA uitvaartverzekering tussen de aanbieders komt. En dat is ook vrij logisch, want DELA is een van de meest gerenommeerde uitvaartverzekeraars van Nederland.

DELA biedt een aantal verschillende opties om een uitvaart zorgeloos te laten verlopen. Dat is natuurlijk fijn voor jou, maar ook voor je nabestaanden. Zo weet je zeker dat de geldzaken rondom een toekomstige uitvaart in ieder geval goed geregeld zijn.

DELA zorgt ervoor dat je de wensen rondom jouw uitvaart kunt vastleggen en verzekeren, zodat alles wat je rondom je uitvaart geregeld wilt hebben van tevoren alvast goed hebt geregeld. DELA uitvaartverzekeringen richten zich dan ook op een persoonlijke begeleiding en totale ontzorging van de uitvaart.

Hierdoor ben je als nabestaande niet bezig met allemaal zorgen en zaken regelen, maar weet je ook als nabestaande precies hoe de uitvaart plaats zal vinden. En dat is wel zo prettig. Deze periode is voor iedereen al lastig genoeg, ook zonder zorgen rondom de kosten van een uitvaart. Daarom wil je altijd een uitvaartverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Wat is een uitvaartverzekering precies?

Bij een uitvaartverzekering verzeker je letterlijk de kosten van een uitvaart. Hierdoor hebben je nabestaanden geen zorgen over de hoge kosten van een uitvaart en de uitvaartverzekering staat je nabestaanden bij om een mooi en passend afscheid te regelen in deze zware periode na het overlijden.

Een uitvaartverzekering kan in verschillende vormen worden aangeboden. Het is mogelijk dat een bepaalde dienst of uitvaart wordt verzekerd, maar er kan ook geregeld worden dat er bij het overlijden een geldbedrag beschikbaar wordt gesteld waarmee de uitvaart geregeld kan worden.

Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook vaak een zeer persoonlijk en intieme activiteit. Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden waar men uit kan kiezen, waardoor je ook altijd een uitvaartverzekering kunt vinden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie.

Voor een uitvaartverzekering wordt een maandelijkse premie vastgesteld. Afhankelijk van het te verzekeren bedrag, jouw persoonlijke situatie en de aanbieder of verzekeraar waar je voor kiest, wordt de maandelijkse premie vastgesteld. Deze premie zorgt ervoor dat er bij overlijden een zorgeloze uitvaart mogelijk is.

Wie heeft een uitvaartverzekering nodig?

Een uitvaartverzekering is er eigenlijk voor iedereen. Met een uitvaartverzekering kun je een uitvaart uitzoeken die bij je past. Niet alleen de keuze tussen een begrafenis of crematie is relevant, maar ook allemaal specifieke wensen rondom een kist of een urn, de locatie, het aantal gegadigden, bloemstukken en dat soort belangrijke zaken.

Met een uitvaartverzekering voorkom je dat de door jou gewenste uitvaart niet plaats kan vinden omdat er te weinig geld beschikbaar is. Daar verzeker je je namelijk voor. Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook iets wat voor iedereen verstandig is om te doen.

Wanneer je een uitvaartverzekering zoekt dan zul je maandelijks een premie afdragen. In ruil voor deze premie krijg je dus de uitvaart zoals je deze verzekerd hebt. Of het bedrag uitgekeerd waarvoor je verzekerd bent in je uitvaartverzekering.

Omdat je natuurlijk niet te veel wil betalen voor je uitvaartverzekering, is het handig om verschillende verzekeraars naast elkaar te zetten, zodat je makkelijk een vergelijk kunt maken. Je kiest dan snel en eenvoudig de uitvaartverzekering die moeiteloos aansluit bij jouw budget, wensen en persoonlijke situatie.

Dela uitvaartverzekeringen premie

De premie voor je uitvaartverzekering is voor een groot gedeelte afhankelijk van het te verzekeren bedrag. Logischerwijs wordt de premie hoger op het moment dat je een groot bedrag wilt verzekeren, dan wanneer je een kleiner bedrag wilt verzekeren.

Juist daarom kan het uit om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Hierdoor kun je flink besparen op je uitvaartverzekeringen premie van grote aanbieders als DELA, Yarden, Monuta of Ardanta.

Benieuwd naar je DELA uitvaartverzekering premie? Je krijgt direct inzicht via onze website.

Vergelijk je premie voor uitvaartverzekeringen zoals DELA

Voordelen van DELA

DELA heeft een aantal interessante voordelen voor de klanten die bij hun een uitvaartverzekering afsluiten. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rij:

  • Het verzekerde bedrag stijgt mee als uitvaartkosten stijgen. Hierdoor komen je nabestaanden niet alsnog voor verrassingen te staan.
  • De premie stijgt zeer langzaam door winstdeling.
  • Je ontvangt inkoopvoordeel als DELA de begrafenis of crematie mag organiseren.

Met ruim drie miljoen leden of klanten kun je gerust zeggen dat DELA een verstandige keuze is en dat je met een gerust hart je verzekering onder kunt brengen bij DELA. Toch kan het geen kwaad om extra op je premie te besparen door uitvaartverzekering vergelijk toe te passen.

Offerte uitvaartverzekering DELA aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten DELA kunnen betekenen voor de rust voor jou en je nabestaanden? Je vraagt dan heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit DELA, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde uitvaartverzekeringen.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Om je daarbij te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest professionele uitvaartverzekeringen van Nederland.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op het leven waar jij een goed gevoel van krijgt.

Ontvang direct vrijblijvende offertes en vergelijk uitvaartverzekeringen zoals DELA

Veelgestelde vragen over DELA en uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.