DELA

Vergelijk uitvaartverzekeringen als DELA

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk DELA alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbare lokale uitvaartondernemer. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over DELA.
Aanvraag starten


Gemiddelde premie per maand 2020 Nederland, meest recente data:

  • Dela: €5,50
  • Yarden: €5,89
  • Monuta: €6,50

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Erkentelijk voor een eigen afscheid

8 mei 2021

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg behulpzaam. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gewaardeerd.

- Ruben van Dam

Fijn!

30 april 2021

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Willems

Geheel de zorg uit handen

22 april 2021

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was overeengekomen. Vlot en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Zeer tevreden.

- Rogier Peters

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

16 april 2021

Na de schok van het ineens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Renate van Loon

De ultieme groet was perfect

5 april 2021

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet mogen geven aan onze beste opa.

- Daniël de Lange

Enorm betrokken

2 april 2021

We waren absoluut wanhopig toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in contact met een zeer attente begeleidster. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het regelen.

- Ruud van der Meulen

Een warme uitvaartdienst

24 maart 2021

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan de onze. Enkel de nazorg kon misschien wat netter.

- Ruud de Ruiter

Liefdevol opgevangen

16 maart 2021

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend fijn. Alles was mogelijk en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Deborah Jansen

Afscheid prachtig zoals verlangd

11 maart 2021

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaart geregeld is. Het was ontzettend mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Natasja Meijer

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

DELA

Ben je bezig met uitvaartverzekering vergelijken? Dan is de kans vrij groot dat DELA uitvaartverzekering tussen de aanbieders komt. En dat is ook vrij logisch, want DELA is een van de meest gerenommeerde uitvaartverzekeraars van Nederland.

DELA biedt een aantal verschillende opties om een uitvaart zorgeloos te laten verlopen. Dat is natuurlijk fijn voor jou, maar ook voor je nabestaanden. Zo weet je zeker dat de geldzaken rondom een toekomstige uitvaart in ieder geval goed geregeld zijn.

DELA zorgt ervoor dat je de wensen rondom jouw uitvaart kunt vastleggen en verzekeren, zodat alles wat je rondom je uitvaart geregeld wilt hebben van tevoren alvast goed hebt geregeld. DELA uitvaartverzekeringen richten zich dan ook op een persoonlijke begeleiding en totale ontzorging van de uitvaart.

Hierdoor ben je als nabestaande niet bezig met allemaal zorgen en zaken regelen, maar weet je ook als nabestaande precies hoe de uitvaart plaats zal vinden. En dat is wel zo prettig. Deze periode is voor iedereen al lastig genoeg, ook zonder zorgen rondom de kosten van een uitvaart. Daarom wil je altijd een uitvaartverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Wat is een uitvaartverzekering precies?

Bij een uitvaartverzekering verzeker je letterlijk de kosten van een uitvaart. Hierdoor hebben je nabestaanden geen zorgen over de hoge kosten van een uitvaart en de uitvaartverzekering staat je nabestaanden bij om een mooi en passend afscheid te regelen in deze zware periode na het overlijden.

Een uitvaartverzekering kan in verschillende vormen worden aangeboden. Het is mogelijk dat een bepaalde dienst of uitvaart wordt verzekerd, maar er kan ook geregeld worden dat er bij het overlijden een geldbedrag beschikbaar wordt gesteld waarmee de uitvaart geregeld kan worden.

Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook vaak een zeer persoonlijk en intieme activiteit. Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden waar men uit kan kiezen, waardoor je ook altijd een uitvaartverzekering kunt vinden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie.

Voor een uitvaartverzekering wordt een maandelijkse premie vastgesteld. Afhankelijk van het te verzekeren bedrag, jouw persoonlijke situatie en de aanbieder of verzekeraar waar je voor kiest, wordt de maandelijkse premie vastgesteld. Deze premie zorgt ervoor dat er bij overlijden een zorgeloze uitvaart mogelijk is.

Wie heeft een uitvaartverzekering nodig?

Een uitvaartverzekering is er eigenlijk voor iedereen. Met een uitvaartverzekering kun je een uitvaart uitzoeken die bij je past. Niet alleen de keuze tussen een begrafenis of crematie is relevant, maar ook allemaal specifieke wensen rondom een kist of een urn, de locatie, het aantal gegadigden, bloemstukken en dat soort belangrijke zaken.

Met een uitvaartverzekering voorkom je dat de door jou gewenste uitvaart niet plaats kan vinden omdat er te weinig geld beschikbaar is. Daar verzeker je je namelijk voor. Een uitvaartverzekering vergelijken is dan ook iets wat voor iedereen verstandig is om te doen.

Wanneer je een uitvaartverzekering zoekt dan zul je maandelijks een premie afdragen. In ruil voor deze premie krijg je dus de uitvaart zoals je deze verzekerd hebt. Of het bedrag uitgekeerd waarvoor je verzekerd bent in je uitvaartverzekering.

Omdat je natuurlijk niet te veel wil betalen voor je uitvaartverzekering, is het handig om verschillende verzekeraars naast elkaar te zetten, zodat je makkelijk een vergelijk kunt maken. Je kiest dan snel en eenvoudig de uitvaartverzekering die moeiteloos aansluit bij jouw budget, wensen en persoonlijke situatie.

Dela uitvaartverzekeringen premie

De premie voor je uitvaartverzekering is voor een groot gedeelte afhankelijk van het te verzekeren bedrag. Logischerwijs wordt de premie hoger op het moment dat je een groot bedrag wilt verzekeren, dan wanneer je een kleiner bedrag wilt verzekeren.

Juist daarom kan het uit om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Hierdoor kun je flink besparen op je uitvaartverzekeringen premie van grote aanbieders als DELA, Yarden, Monuta of Ardanta.

Benieuwd naar je DELA uitvaartverzekering premie? Je krijgt direct inzicht via onze website.

Vergelijk je premie voor uitvaartverzekeringen zoals DELA

Voordelen van DELA

DELA heeft een aantal interessante voordelen voor de klanten die bij hun een uitvaartverzekering afsluiten. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rij:

  • Het verzekerde bedrag stijgt mee als uitvaartkosten stijgen. Hierdoor komen je nabestaanden niet alsnog voor verrassingen te staan.
  • De premie stijgt zeer langzaam door winstdeling.
  • Je ontvangt inkoopvoordeel als DELA de begrafenis of crematie mag organiseren.

Met ruim drie miljoen leden of klanten kun je gerust zeggen dat DELA een verstandige keuze is en dat je met een gerust hart je verzekering onder kunt brengen bij DELA. Toch kan het geen kwaad om extra op je premie te besparen door uitvaartverzekering vergelijk toe te passen.

Offerte uitvaartverzekering DELA aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten DELA kunnen betekenen voor de rust voor jou en je nabestaanden? Je vraagt dan heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit DELA, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde uitvaartverzekeringen.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Om je daarbij te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest professionele uitvaartverzekeringen van Nederland.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op het leven waar jij een goed gevoel van krijgt.

Ontvang direct vrijblijvende offertes en vergelijk uitvaartverzekeringen zoals DELA

Veelgestelde vragen over DELA en uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.