Ardanta

Vergelijk uitvaartverzekeringen als Ardanta

✓ Lokale uitvaartondernemers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk Ardanta alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbare lokale uitvaartondernemer. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over Ardanta.
Aanvraag starten


Gemiddelde premie per maand 2020 Nederland, meest recente data:

  • Dela: €5,50
  • Yarden: €5,89
  • Monuta: €6,50

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Volledig ontzorgt

30 september 2022

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Erik van Dongen

Fijne service

19 september 2022

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Uitvaartplek!

- Jeroen van de Brink

Lang leve google

17 september 2022

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Uitvaartplek. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Evers

Prachtig afscheid begeleid

7 september 2022

Snel en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Paulus van de Velden

Uitvaartdienst prachtig zoals verlangd

29 augustus 2022

Precies zoals mijn papa het wilde! Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Het was enorm mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Dirk van den Bosch

Oprechte betrokkenheid

23 augustus 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Judith Willemsen

Boven verwachting flexibel

16 augustus 2022

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Jasper de Vries

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

12 augustus 2022

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg lief. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was goed.

- Jasper van den Bosch

Wel betrokken bij de uitvaart

1 augustus 2022

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Nicole Postma

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Ardanta uitvaartverzekering

Het vergelijken van uitvaartverzekeringen is altijd verstandig. Ben je op zoek naar verschillende interessante aanbieders van uitvaartverzekeringen? Dan is de kans vrij groot dat je Ardanta in de selectie meeneemt.

Ardanta is een van de meest bekende uitvaartverzekeringen van Nederland. Ga je op zoek naar een uitvaartverzekering die je nabestaanden zorgeloos kunnen helpen met het organiseren van een uitvaart? Dan ben je bij Ardanta aan het juiste adres.

Bij Ardanta kun je met een scherpe premie alle kanten op. Ardanta scoort ruim een 8 van de 10 volgens hun klanten en zet zich continu in voor innovatie en een stuk persoonlijke service.

Ardanta biedt een aantal verschillende opties om een uitvaart zorgeloos te laten verlopen. Dat is natuurlijk fijn voor jou, maar ook voor je nabestaanden. Zo weet je zeker dat de geldzaken rondom een toekomstige uitvaart in ieder geval goed geregeld zijn. Dat is in ieder geval iets waar jullie je straks geen zorgen meer over hoeven te maken.

Zo weet je ook als nabestaande precies hoe de uitvaart plaats zal vinden. En dat is wel zo fijn. Deze periode is voor iedereen al lastig genoeg, ook zonder zorgen rondom de kosten van een uitvaart. Daarom wil je altijd een uitvaartverzekering vergelijken. Je weet dan dat je altijd gebruik maakt van de scherpste premie die past bij jouw persoonlijke wensen rondom je uitvaart.

Waar is een uitvaartverzekering eigenlijk voor?

Bekende andere woorden voor uitvaartverzekeringen zijn ook wel crematieverzekering, begrafenisverzekering of overlijdensverzekering. Vaak wordt hiermee dus hetzelfde bedoeld als een uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering dekt geheel of voor een gedeelte de kosten van je crematie of begrafenis, in het kort: de kosten van je uitvaart. Er zijn veel verschillende soorten uitvaartverzekering.

Sommige uitvaartverzekeringen keren een bedrag uit. Anderen verzekeren liever een vooraf afgesproken pakket aan diensten. Ook is het mogelijk om beide types met elkaar te combineren. Wanneer je begint met een uitvaartverzekering vergelijken, is het slim om hierbij de appels met appels en peren met peren te vergelijken.

Het is makkelijker om een uitvaartverzekering te vergelijken die een vast bedrag uitkeert, dan om een uitvaartverzekering te vergelijken die een bepaald vastomlijnd dienstenpakket aanbiedt. Een uitvaartverzekering is hetzelfde als een uitvaartpolis, een begrafenisverzekering of een crematieverzekering. Een uit te keren bedrag is namelijk bij alle aanbieders gelijk, terwijl en dienstenpakket stevig kan afwisselen.

Vergelijk je premie voor uitvaartverzekeringen zoals Ardanta

Voor wie is een uitvaartverzekering geschikt?

Het is een misvatting dat een uitvaartverzekering alleen geschikt is voor mensen op leeftijd. Sterker nog, het is altijd slim om een uitvaartverzekering te hebben, ook op jongere leeftijd. Misschien ben je nog niet zo bezig met je oude dag of een plotseling overlijden, maar je wilt altijd je zaken goed geregeld hebben.

Ook op jongere leeftijd wil je voorkomen dat familieleden of nabestaanden geconfronteerd worden met de hoge kosten van een uitvaart. Wist je dat een gemiddelde crematie of begrafenis al gauw duizenden euro’s kost? En dan zitten daar nog geeneens belangrijke extra diensten in opgenomen, dat komt daar allemaal nog bovenop.

Het is dus altijd slim om je wensen en voorkeuren kenbaar te maken aan een uitvaartverzekeraar. Afhankelijk van het te verzekeren dienstenpakket of het te verzekeren bedrag kom je uit op een maandelijks af te dragen premie.

Ardanta uitvaartverzekeringen premie

De specifieke kenmerken van de door jou gewenste uitvaart hebben een sterke invloed op het te verzekeren bedrag. Hoe meer opties je wilt inzetten, hoe meer een uitvaart doorgaans kost. Wil je rouwkaarten laten versturen? Of wil je een speciale of persoonlijke kist of urn? Hoe is het geregeld met het rouwvervoer? Wil je bijzonder bloemen? Wordt het een grote uitvaart, of slechts voor een klein select gezelschap?

Al deze elementen hebben in hoge mate effect op het te verzekeren bedrag en daarbij dus ook op de maandpremie voor je uitvaartverzekering. De maandelijkse kosten van de uitvaartverzekering zijn dus afhankelijk van de uitvaartwensen. Maar ook van de verschillende aanbieders.

Juist daarom kan het uit om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Hierdoor kun je flink besparen op je uitvaartverzekeringen premie van grote aanbieders als DELA, Monuta, Ardanta of Yarden.

Benieuwd naar je Ardanta uitvaartverzekering premie? Je krijgt direct inzicht via onze website.

Offerte uitvaartverzekering Ardanta aanvragen

Wil je onderzoeken wat Ardanta kan betekenen voor de rust voor jou en je nabestaanden? Een aanvraag voor een offerte is heel snel en vrijblijvend geregeld. En het mooiste? Je betaalt er helemaal niets voor.

Je vraagt heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit Ardanta, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde uitvaartverzekeringen.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste uitvaartverzekeringen in Nederland. Zo weet je dat je altijd met een vakkundige partij te maken hebt.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op het leven waar jij een goed gevoel van krijgt. Je laat gegarandeerd iedereen onbezorgd achter. Wel zo prettig.

Ontvang direct vrijblijvende offertes en vergelijk uitvaartverzekeringen zoals Ardanta

Veelgestelde vragen over Ardanta en uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een aanvraag doet heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten. Lees verder over de kosten bij een uitvaart.

Ja. De kosten van een uitvaart kunnen erg snel hoog oplopen. Uitvaartverzekeringen verschillen onderling veel. Er zijn diverse factoren (premiekosten, uitkeringsbedrag, polisvoorwaarden, uitkeringswijze, etc) die relevant zijn voor een begrafenis of crematie. Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kun je dus precies kiezen wat voor jou belangrijk is. Hierdoor ontlast je tevens jouw nabestaanden in een tijd van rouw. Vergeet bij het opzeggen van je oude uitvaartverzekering te informeren naar een eventuele opzegtermijn.