Uitvaart Epe

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Epe?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Epe verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Epe – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Epe gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Epe

Uitvaart Epe
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Epe aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Epe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wenum Wiesel, Nijbroek en T Harde bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Epe

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Epe kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Epe. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Epe

Een begrafenis regelt zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Aangezien iedere fase van elementair belang is adviseren wij je aan om assistentie te vragen bij het afstemmen van de uitvaart. Vaak willen familieleden of vrienden je hierbij helpen, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het organiseren van alles wat er cruciaal is op deze dag. Wat zijn nu werkelijk de stappen die gezet moeten worden? De eerste stap is om melding te doen bij de gemeente. Indien je een uitvaart in Epe wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het heengaan. Dit kan discreet binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijk door iedereen te informeren die de overledene kent.

Daarna is het tijd voor de praktische uitwerking van de begrafenis. Daarmee bedoelen we natuurlijk het afstemmen van de uitvaartdienst en het vinden van een kerkhof of strooigebied. Het is altijd wijs om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in gedocumenteerd over de finale voorkeuren. Wanneer er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het moment voor de praktische afronding. Normaal is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste facturen worden voldaan. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Epe

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Epe te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Epe contacteren

Bij een teraardebestelling in Epe kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle activiteiten vooraf aan de uitvaart als de dag zelf. In elk uitvaartcentrum in Epe zijn schitterende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Eveneens is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire activiteit van een uitvaartcentrum Epe zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor louter genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Epe hebben een gehoorzaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Epe kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je later vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Epe en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Epe

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Epe

Bij een heengaan is een belangrijke optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Epe zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de uitvaartdienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Epe gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is logischerwijs niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Epe in de gaten hebt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een steen of monument op de rustplaats. overigens is de wil van de gestorvene altijd leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Epe

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Epe

Bij individuele behoeften bij een uitvaart in Epe kan dit aanzienlijk in de papieren lopen. We kunnen amper een tarief noemen aangezien een uitvaartdienst enorm persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger inhuurt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit is doorgaans gedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het allerlaatste vertrek de taken uit handen te geven. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekening houden met in ieder geval 500,-. Het tarief voor het vervoeren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Regelmatig kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tariefstellingen zijn die samen gaan met het vervoer.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Epe. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of rouwkaarten. Eveneens zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je verder te maken met extra kosten voor een kist, een bepaald graf en een (graf)steen. Bij een crematie zijn de tariefstelling gemiddeld minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Epe en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Epe inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Epe inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Epe

Wij advisreren iedereen in Epe aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je familie niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is uitstekend indien je aparte voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Epe dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Epe

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Epe verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Epe

Het is goed om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Epe te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Dan zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Epe zorgen voor een mooie finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Epe

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Epe

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Epe. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Epese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Epe. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Epe bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Epe die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Epe

Eerbiedige uitvaart

25 september 2023

We hebben mijn broer een eerbiedige en indrukwekkende uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Jacoba Prins

Een persoonlijk afscheid

18 september 2023

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle zelfbedachte ideeën. Aangezien dit er nogal wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat bij voorkeur wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Nicolaas Dekker

Een vertrouwd afscheid

12 september 2023

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in het afscheid verwerken. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat graag wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blij met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Martijn Hofman

Enorm tevreden door liefdevolle hulp

3 september 2023

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Marije Visser

Bijzonder geschikte hulp

29 augustus 2023

Alleen heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Tim Hermans

Op verzoek haast direct een waardige begeleider

24 augustus 2023

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Sander de Lange

De ultieme groet was perfect

16 augustus 2023

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze liefste grootpapa.

- Niels de Graaf

Persoonlijke hulp was super!

10 augustus 2023

Ongeacht het moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Oprecht geweldig geregeld.

- Miranda van der Meulen

Dankbaar voor warme ondersteuning

31 juli 2023

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De volgende dag was dit geregeld.

- Jacoba Koning

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Epe

Strijbos Uitvaartverzorging

Haverkampsweg 42
8161 VM Epe
Nederland

06 36173619
http://www.strijbosuitvaartverzorging.nl/

Wenz Uitvaart Epe

Dijkhuizerzandweg 26
8161 NS Epe
Nederland

06 46951939
https://wenz-uitvaart.nl/wenz-uitvaart-epe

Driesje Uitvaartverzorging

Wezeweg 18 A
8181 PP Heerde
Nederland

06 23888208
http://driesjeuitvaartverzorging.nl/