Uitvaart Beverwijk

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Beverwijk die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Beverwijk verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Beverwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Beverwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Beverwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beverwijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beverwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Limmen, Santpoort Noord en Uitgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beverwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Beverwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Beverwijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Beverwijk kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beverwijk

Een overlijden is altijd een heftige aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Beverwijk. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Beverwijk persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beverwijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beverwijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beverwijk contacteren

Bij een uitvaart in Beverwijk kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende impact op alle zaken voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Beverwijk zijn geweldige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Beverwijk zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de dierbare ook in huis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances houden voor alle mensen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het afgesloten houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Beverwijk hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. Er is de gelegenheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Verschillende uitvaartcentra in Beverwijk kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Beverwijk met mekaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beverwijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Beverwijk

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Eigenlijk wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Beverwijk een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te doen. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de kosten hierin uiteraard ook weer enorm afwijken.

Een crematie in Beverwijk brengt mindere tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een compensatie. Het is ook geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Beverwijk wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Beverwijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Beverwijk

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een overlijden best prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier standaard bij in. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beverwijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beverwijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beverwijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beverwijk

Wij raden iedereen in Beverwijk aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is volmaakt indien je specifieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Beverwijk best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beverwijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beverwijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beverwijk

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Beverwijk in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Beverwijk. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst zelf. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Beverwijk is het steevast handig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemstukken en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Beverwijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beverwijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beverwijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beverwijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beverwijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beverwijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beverwijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beverwijk

Persoonlijke hulp en toeverlaat

17 april 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer ervaren. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Hendrik Peeters

Eervol afscheid begeleid

11 april 2024

Razendsnel en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Sjoerd de Graaf

Uitvaartdienst schitterend zoals verlangd

30 maart 2024

Het is exact gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit vertrek hebben mogen invullen. Het was buitengewoon mooi met alle ‘gekke’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Frank Visser

Uitvaartdienst prachtig zoals verlangd

28 maart 2024

Precies zoals mijn vader het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaartdienst geregeld is. Het was erg mooi met alle ‘vreemde’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Sabrina Veenstra

Een uitkomst bij verdriet

22 maart 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Zeer fijn en een dikke pluim voor de snelle reacties.

- Albert Hoekstra

Eerbiedige uitvaart

11 maart 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Michael Verbeek

Enorm medelevend

3 maart 2024

We waren even radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. We hadden zeer snel contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het organiseren.

- Petrus Maas

Het afscheid was geweldig georganiseerd

27 februari 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze beste grootvader.

- Nicolaas van Vliet

Boven verwachting meegaand

21 februari 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was vlug georganiseerd.

- Tessa Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beverwijk

Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg

Van Lenneplaan 76
1985 AH Driehuis
Nederland

0255 517 452
http://www.aliceloeters.nl/

Westerveld

Duin- en Kruidbergerweg 6
1985 HG Driehuis
Nederland

0255 514 843
http://www.bc-westerveld.nl/

funeral Ijmond

Laan van Assumburg 95-A
1962 TL Heemskerk
Nederland

0251 252 094
https://www.ijmonduitvaart.nl/