Uitvaart Wommels

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Wommels?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Wommels verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Wommels – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Wommels gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Wommels
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wommels aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wommels, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Tirns, Kubaard en Iens bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wommels

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Wommels kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Wommels vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Wommels kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wommels

Een overlijden is immer een schokkende aangelegenheid. Er is uiteraard het leed en mogelijkerwijs de schok bij een plotsklaps heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Wommels. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Wommels unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wommels

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wommels te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wommels contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Wommels Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Wommels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Wommels er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Wommels met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gelijktijdig een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Wommels. Zo nu en dan kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wommels

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Wommels

Bij een heengaan is een significante keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Wommels zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Besef dat ongeacht de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Wommels gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dat is vanzelfsprekend niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er ook voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Wommels in het oog hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra prijzen voor een steen of monument op de gedenkplaats. Logischerwijs is de voorkeur van de gestorvene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Wommels

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Wommels

De kosten voor een uitvaart in Wommels kunnen dus behoorlijk uitlopen als je veel voorkeuren hebt. Het is moeilijk om een inschatting te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afsluiten. Wanneer je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dat wordt doorgaans afgedekt door een uitvaartverzekering. Dit is beslist wenselijk, gedurende deze ondersteuning zul je immers niet meer alles zelfstandig te hoeven doen. Dat maakt het mogelijk om op de dag van het allerlaatste vertrek de taken uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je rekening houden met tenminste 500,-. De tarieven voor het transport verschillen per uitvaartcentrum. Meestal kun je op voorhand de gemiddelde prijzen van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Onverwachte extra uitgaven zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Wommels. Hier kan iemand denken aan potentiële bloemen of aan kaarten. Tevens zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Indien je bij voorkeur een begrafenis wilt regelen dan zal er zeker geld moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een steen. Bij een crematie zijn de tarieven gemiddeld minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wommels en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wommels inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wommels inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wommels

Een uitvaartverzekering in Wommels is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Als je in Wommels een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk deel van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Wommels is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan eveneens de oorzaak dat de premie voor elk persoon zal uiteenlopen. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je hem op een jongere leeftijd afsluit. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Wommels geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten overleggen wanneer je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er logischerwijs bovendien voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wommels

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wommels verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wommels

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Wommels Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Wommels zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Wommels

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wommels

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wommels. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wommelsse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wommels. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wommels bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wommels die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wommels

Uitvaartverzorger zeer lief

16 juli 2022

Allereerst komt het verdriet en de klap en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten ervoor. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Niks geen koel gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was vreemd.Petje af.

- Jacobus Prins

Persoonlijke uitvaart

4 juli 2022

Aangezien we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Er waren veel voorkeuren en daarom werd afscheid inderdaad zoals vader dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Deborah de Haan

Merci!

26 juni 2022

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Mega dankjewel!

- Jeffrey Smit

Uitvaartdienst schitterend zoals verlangd

24 juni 2022

Het is precies gegaan zoals pappa het graag had gewild. Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niets was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Evelien Timmermans

Enorm medelevend

15 juni 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl gauw in verbinding met een hele liefdevolle begeleidster. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Marloes van Dijk

Respectvol en eenvoudig vertrek

7 juni 2022

Respectvol afscheid genomen van onze broer. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Johannes de Bruijn

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

29 mei 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Koen Gerritsen

Een persoonlijk afscheid

27 mei 2022

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle persoonlijke ideeën. Aangezien dit er nogal wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat graag wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Cindy Brouwer

Erkentelijk voor een eigen afscheid

17 mei 2022

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg vriendelijk. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gerespecteerd.

- Nienke de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wommels

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/