Uitvaart Tienraij

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Tienraij?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Tienraij verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Tienraij – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Tienraij gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Tienraij vinden

Uitvaart Tienraij
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Tienraij aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tienraij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Horst, Melderslo en Wellerlooi bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Tienraij

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Tienraij kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Tienraij vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Tienraij kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Tienraij

Bij het heengaan van een medemens spelen er verschillende emoties. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Tienraij overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Tienraij persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Tienraij

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Tienraij te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Tienraij contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Tienraij Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Tienraij. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Tienraij. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het afscheid. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Tienraij bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Tienraij kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Tienraij

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Tienraij

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Eigenlijk wil je deze moeilijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Tienraij een grafkuil geregeld moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hierbij kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Tienraij brengt mindere tariefstelling met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak geoorloofd tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Tienraij, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk grote afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Tienraij

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Tienraij

Het lijkt wellicht wat bitter om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Tienraij. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier normaal bij in. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Tienraij en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Tienraij inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Tienraij inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Tienraij

Een uitvaartverzekering in Tienraij is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Tienraij zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer ten tijde van de uitvaart.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Tienraij is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een premie minder hoog uit wanneer je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger persoon. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Tienraij je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je afwijzen. Vrijwel altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten overleggen als je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen straks een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Tienraij

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Tienraij verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Tienraij

Het is slim om een uitvaartverzorger in Tienraij in de arm te nemen voor een afscheidsceremonie in Tienraij. Even beknopt nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Tienraij is het iedere keer handig om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij graag de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Daarnaast is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Tienraij

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Tienraij

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Tienraij. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Tienraijse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Tienraij. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Tienraij bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Tienraij die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Tienraij

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

4 september 2021

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde heel relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Lisette van de Pol

De uitvaart van grootvader was eerbiedig

23 augustus 2021

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het best indrukwekkend. Voortaan weten we hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Kirsten van der Laan

De allerlaatste groet was perfect

17 augustus 2021

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Willem van der Horst

Direct in contact met de juiste persoon

13 augustus 2021

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Stefan van Dam

Boven verwachting meegaand

2 augustus 2021

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was vlug besloten .

- Björn Jansen

Warme helpende hand

26 juli 2021

Het doodgaan van mijn moeder had een flinke impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de geschikte mensen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Irene Visser

Schitterend afscheid

24 juli 2021

Het was zo smaakvol! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te regelen.

- Linda de Leeuw

Respectvol en sober vertrek

17 juli 2021

Respectvol afscheid genomen van onze broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Nancy Dijkstra

Zeer content door liefdevolle hulp

6 juli 2021

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Maurice van Beek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Tienraij

Uitvaartonderneming Duijf

Hoofdstraat 25-A
5808 AS Oirlo
Nederland

0478 571 442
https://www.duijfuitvaartonderneming.nl/

Uitvaartverzorging Yvonne Vos

De Lom de Berghlaan 20
5973 NL Lottum
Nederland

077 302 1140
https://www.uitvaartverzorgingyvonnevos.nl/

Uitvaartverzorging Petra Duijkers

Oude Heerweg 39
5863 AD Blitterswijck
Nederland

0478 533 226
http://petraduijkers.nl/