Uitvaart Ten Post

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Ten Post die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Ten Post verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ten Post – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Ten Post gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Ten Post
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ten Post aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ten Post, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Garrelsweer, Loppersum en Stedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ten Post

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ten Post is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Ten Post. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Ten Post kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ten Post

Er komt veel werk kijken bij het inregelen van een begrafenis. Omdat iedere stap van fundamenteel belang is adviseren wij je aan om ondersteuning te vragen bij het regelen van de begrafenis. Vaak willen familieleden of vrienden je hierbij ondersteunen, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal ondersteunen bij het regelen van de verschillende dingen. Wat zijn nu eigenlijk de stappen die genomen moeten worden? Alles begint bij het melden van heengaan bij de gemeente. Als je een teraardebestelling in Ten Post wilt regelen, moet je allereerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Zonder dit verlof kun je niet de volgende stappen zetten voor het regelen. De verwachte vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gebruikelijk om slechts de directe kring te informeren.

Vervolgens is het tijd voor de concrete uitwerking van de begrafenis. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een graf of askruik. Het is altijd praktisch om in het testament te kijken van de overledene, hier is veelal wat in gedocumenteerd rondom de laatste voorkeuren. Wanneer er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. Regelmatig kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je onder andere denken aan de administratie van de overledene of aan de financiële dingen. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ten Post

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ten Post te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ten Post contacteren

Bij een uitvaart in Ten Post kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten vooraf aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In alle uitvaartcentra in Ten Post zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te behouden tot de dag van de begrafenis. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De primaire activiteit van een uitvaartcentrum Ten Post zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances houden voor alle mensen die de geliefde kenden. Ook kun je het besloten houden voor enkel genodigden of naverwanten.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Ten Post kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het vertrek. De gedienstigheid is het meest intieme stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Ten Post zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen gedurende de dienst.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Ten Post met elkaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ten Post

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Ten Post

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Ten Post een graf geregeld moet worden. De tarieven kunnen flink stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed uit te vogelen voor je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tarieven hierin simpelweg ook weer beduidend afwijken.

Crematies in Ten Post zijn flink minder duur. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Ten Post wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Ten Post

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ten Post

Het voelt mogelijk wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Ten Post. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Eventuele dragers
  • Bloemstukken
  • Overlijdenskaarten
  • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ten Post en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ten Post inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ten Post inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ten Post

Wij advisreren iedereen in Ten Post aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Over het algemeen kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is uitstekend voor wanneer je aparte voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Ten Post behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ten Post

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ten Post verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ten Post

Direct na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ten Post De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Als dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Later kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ten Post zorgen voor een prachtige allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ten Post

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ten Post

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ten Post. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ten Postse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ten Post. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ten Post bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ten Post die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ten Post

Volkomen de zorg uit handen

8 september 2023

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was overeengekomen. Snel en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Marjolein de Bruin

Persoonlijke uitvaartdienst

30 augustus 2023

Omdat we na de aanvraag gauw contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid inderdaad zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Sharon van de Velde

Hele mooie uitvaartdienst gehad!

26 augustus 2023

Exact zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze uitvaartdienst geregeld is. Niks was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Naderhand is er ook nog even gebeld hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Vincent van de Velden

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

13 augustus 2023

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Gelukkig hadden we fijne begeleiding, wat zo bepalend is voor een fijne en passende begrafenis!

- Sanne de Jong

Algeheel ontzorgt

11 augustus 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was besloten . Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Jelle Brouwer

Het afscheid was fijn

31 juli 2023

Vlot en vlekkeloos alles in orde gemaakt na de aanvraag. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Angelique Koster

Welgemeende betrokkenheid

23 juli 2023

Het doodgaan van mijn mama had een grote invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Hanneke van Loon

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

17 juli 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde volstrekt ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Sjoerd van der Heijden

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

10 juli 2023

Ik heb echt niet de juiste woorden om te definiëren hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Daarom hebben we een schitterend afscheid voor onze beste opa kunnen regelen.

- Jacob Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ten Post

Uitvaartverzorging Dick Koster

Vosbergerlaan 26
9761 AL Eelde
Nederland

050 309 5674
http://www.begrafenis-crematieverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Eefting B.V.

Vaartwijk 27
9611 SB Sappemeer
Nederland

0598 393 171
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/

Marijke Buursink Uitvaartverzorging

Oosterseweg 1
9785 AD Zuidwolde
Nederland

06 41108520
http://www.marijkebuursink.nl/