Uitvaart Sint Joost

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Sint Joost?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Joost verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sint Joost – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Joost gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Sint Joost
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Joost aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Joost, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hunsel, Maria Hoop en Ittervoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Joost

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Joost is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Sint Joost vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Joost

Een overlijden is altijd een heftige aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Joost gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Sint Joost persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode enkele dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Joost

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Joost te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Joost contacteren

Voor een teraardebestelling in Sint Joost heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de teraardebestelling als de teraardebestelling zelf. In elk uitvaartcentra in Sint Joost zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de datum van de uitvaart. Ook is hier alles voorhanden om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Sint Joost zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Sint Joost hebben een zaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Sint Joost zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de plechtigheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je aansluitend regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Sint Joost met mekaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Joost

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Sint Joost

Bij een overlijden is een belangrijke optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Sint Joost zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Sint Joost gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof gebracht worden. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is uiteraard niet noodzakelijk. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de tarieven van een begrafenis en crematie Sint Joost in het oog te houden. Meestal is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit komt vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een grafsteen of gedenkteken op de rustplaats. Logischerwijs is de wil van de overledene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Sint Joost

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Sint Joost

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Sint Joost. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Joost en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Joost inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Joost inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Joost

Een uitvaartverzekering in Sint Joost is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Wanneer je in Sint Joost een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink deel van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het wenselijk, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Sint Joost zal voortdurend afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daardoor verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per individu en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt meestal minder premie dan een persoon op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger persoon. Verder is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Sint Joost niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een bedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente wellicht jouw familie aanspreken om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Joost

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Joost verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Joost

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Sint Joost in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Sint Joost. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst zelf. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Sint Joost is het altijd slim om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je direct een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Joost

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Joost

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Joost. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Joostse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Joost. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Joost bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Joost die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Joost

De laatste groet was perfect

23 november 2022

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen houden aan onze lieve opa.

- Maria de Wit

Zeer mooie dienst gehad!

8 november 2022

Het is exact gegaan zoals papa het bij voorkeur had gewild. Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze begrafenis geregeld is. Niets was apart of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Christiaan van de Veen

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

5 november 2022

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg attent. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gewaardeerd.

- Anouk van de Velde

Tot in de puntjes verzorgd

26 oktober 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Direct contact ook.

- Matthijs Sanders

Enorm content door lieve hulp

16 oktober 2022

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. De volgende dag was dit geregeld.

- Mariska Bakker

Speciale mensen

13 oktober 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Jacqueline de Bruijn

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

8 oktober 2022

Na de schrik van het plotseling overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Vanessa van den Bosch

Houvast in deze moeilijke tijd

29 september 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Ontzettend goed en een dikke pluim voor de vlotte reacties.

- Paulus Willems

De uitvaartdienst was fantastisch

23 september 2022

Rap en perfect alles geregeld na de aanvraag. Tevens nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Danny Jonker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Joost

Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen

Heerbaan 70 A
6097 AZ Heel
Nederland

0475 571 883
http://www.ophetbroekuitvaart.nl/

Peusen Uitvaartzorg Crematorium

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
https://www.peusen.nl/

Peusen Uitvaartzorg

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
http://www.peusen.nl/