Uitvaart Rogat

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer in Rogat die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Rogat verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Rogat – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Rogat gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Rogat
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Rogat aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rogat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ruinerwold, Ruinen en Ansen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Rogat

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Rogat kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Rogat vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Rogat kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Rogat

Een heengaan is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Rogat overgebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Rogat.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Rogat

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Rogat te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Rogat contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Rogat. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan vaak worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Rogat. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Rogat er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Rogat bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de dierbare, dan is dit het ogenblik ervoor. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Rogat kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Rogat

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Rogat

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Eigenlijk wil je deze complexe keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Rogat een graf gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk na te gaan voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tarieven hierin natuurlijk ook weer zeer veel verschillen.

Crematies in Rogat zijn aanzienlijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Rogat, is het altijd verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Rogat

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Rogat

Nadenken over een uitvaart kan een rot gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Het is toch echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden best prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Hier zitten weliswaar veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Rogat zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Rogat en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Rogat inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Rogat inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Rogat

Wij raden iedereen in Rogat aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte forse kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is uitstekend voor wanneer je unieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Rogat dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Rogat

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Rogat verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Rogat

Het is wijselijk om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Rogat te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om meteen al dingen te regelen. Als dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Hierna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Rogat zal er een prachtige uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Rogat

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Rogat

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Rogat. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rogatse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Rogat. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Rogat bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Rogat die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Rogat

Een warme uitvaartdienst

15 april 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer vernomen, jammer.

- Marleen de Jong

Heel erg betrokken

8 april 2024

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het regelen.

- Elisabeth Peters

Heel erg betrokken

5 april 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in contact met een zeer fijne begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Pascal Smits

Het afscheid was geweldig georganiseerd

26 maart 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig afscheid voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Sander Vos

Eerbiedige uitvaartdienst

17 maart 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was top geregeld.

- Wilhelmina Vermeulen

Heel fijn opgevangen

12 maart 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de attente opvang was erg fijn. Niets was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Joyce van Wijk

Lage tarieven en vreedzaam

7 maart 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Christiaan Smits

Volledig ontzorgt

27 februari 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het simpel aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Erg tevreden.

- David van de Veen

Snel in contact met de juiste persoon

22 februari 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te nemen. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Margaretha van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Rogat

Annerie Kremer Uitvaartzorg

Noordeinde 9
7941 AS Meppel
Nederland

0522 245 021
http://www.kremeruitvaartzorg.nl/

Wassink Begraf.-/Crem.verz. BV

Zomerdijk 9-A
7942 JR Meppel
Nederland

0522 281 878
http://www.wassink-uitvaart.nl/

Wassink Begrafenis- en Crematieverzorging B.V.

Zomerdijk 9-A
7942 JR Meppel
Nederland

0522 281 878
http://www.wassink-uitvaart.nl/