Uitvaart Overslag

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Overslag?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Overslag verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Overslag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Overslag gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Overslag vinden

Uitvaart Overslag
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Overslag aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Overslag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Spui, Sluiskil en Sas Van Gent bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Overslag

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Overslag kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Overslag vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Overslag kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Overslag

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een begrafenis. Aangezien iedere fase van essentieel belang is adviseren wij je aan om hulp te vragen bij het afstemmen van de begrafenis. Je kunt dit bijvoorbeeld verzoeken aan kennissen of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te raadplegen. Dit is de partij die je zal helpen bij het regelen van de verschillende dingen. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? Alles start bij het melden van heengaan bij de gemeente. Indien je een begrafenis in Overslag wilt regelen, zul je allereerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Dankzij deze verklaring zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is noodzakelijk om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Dit kan veilig binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijker door iedereen te informeren die de overledene kent.

Dan is het ogenblik aangebroken om de teraardebestelling zelfstandig te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of asurn. Het is altijd verstandig om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is vaak wat in gedocumenteerd rondom de finale voorkeuren. Wanneer er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de dag is het van belang om de overige zaken te organiseren. Normaal gesproken is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste rekeningen worden betaald. Als laatste is er dan nog de afhandeling van de (mogelijke) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Overslag

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Overslag te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Overslag contacteren

Voor een teraardebestelling in Overslag heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de dag als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Overslag zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De primaire activiteit van een uitvaartcentrum Overslag zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle mensen die de geliefde kenden. Verder kun je het exclusief houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Overslag hebben een gehoorzaal waar de dienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Overslag zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de dienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Overslag met elkaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Overslag

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Overslag

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Het liefste wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Overslag een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen fiks oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Overslag brengt mindere tarieven met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Overslag, is het altijd wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Overslag

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Overslag

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Overslag kan dit flink in de kosten lopen. We kunnen moeilijk een prijs noemen omdat een uitvaart enorm persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de meest voorkomende situaties) volledig afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort dingen niet zelfstandig te moeten organiseren. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op tenminste 500,-. De tariefstelling voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Overslag. Denk aan onder andere bloemen of rouwkaarten. Ook zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Indien je bij voorkeur een begrafenis wilt regelen dan zal er tevens geld moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een kist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten meestal minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Overslag en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Overslag inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Overslag inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Overslag

Een uitvaartverzekering in Overslag is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Overslag zal je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vast bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut te adviseren.

Hoeveel je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Overslag is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan ook de oorzaak dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Een jonger iemand betaalt gemiddeld genomen minder premie dan een mens op oudere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Daarnaast zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Overslag je een te omvangrijk risico vindt, zullen ze je weigeren. Bijna altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten overleggen als je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een bedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente eventueel jouw familie benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Overslag

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Overslag verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Overslag

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Overslag in te zetten voor een afscheidsdienst in Overslag. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag op zichzelf. Als je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Overslag is het iedere keer handig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Eveneens is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Overslag ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Overslag

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Overslag

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Overslag. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Overslagse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Overslag. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Overslag bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Overslag die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Overslag

Tot in de puntjes verzorgd

24 juli 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Met regelmaat werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail georganiseerd werd. Direct contact ook.

- Barbara Bos

De uitvaart was geweldig

17 juli 2024

Gauw en uitstekend alles in orde gemaakt na de aanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Kelly de Lange

Prachtig afscheid

7 juli 2024

De uitvaart was zeer imponerend. Ondanks de rouw na het heengaan van oma hadden we geen mooier afscheid geregeld kunnen krijgen. Buitengewoon fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Esther Sanders

Goedkoop en eervol

3 juli 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Natascha Hoekstra

Fijne helpende hand

26 juni 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg somber en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Jacobus de Ruiter

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

17 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Ronald Veenstra

Tot in de puntjes georganiseerd

14 juni 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie zeer prettig georganiseerd. Bovendien hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Marijke van de Velden

Fantastische uitvaart

2 juni 2024

Het was zo fijn! Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Maarten Koning

Verwachtingen zijn overtroffen

26 mei 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Nienke Evers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Overslag

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartcentrum ‘De Ridder’

Hughersluys 22
4536 HM Terneuzen
Nederland

0115 565 100
http://www.deridder-uitvaart.nl/

de Ridder Uitvaartverzorging

Spoorweg 4
4561 GC Hulst
Nederland

0115 565 100
http://www.deridder-uitvaart.nl/wie-zijn-wij/hulst/