Uitvaart Nieuwland

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer in Nieuwland die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Nieuwland verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Nieuwland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuwland gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Nieuwland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuwland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuwland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoogblokland, Meerkerk en Arkel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuwland

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Nieuwland is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Nieuwland. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Nieuwland kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuwland

Bij het overlijden van een medemens spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuwland overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Nieuwland.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuwland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuwland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuwland contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Nieuwland. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Nieuwland. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Nieuwland. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Nieuwland bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Nieuwland. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuwland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Nieuwland

Bij een heengaan is een cruciale keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal bovendien gevolgd. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Nieuwland gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een kerkhof worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet gedwongen. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Nieuwland in het oog te houden. Doorgaans is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een (graf)steen of monument op het graf. Vanzelfsprekend is de wil van de overledene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Nieuwland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Nieuwland

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Nieuwland. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Daar zitten weliswaar allerlei mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuwland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuwland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuwland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuwland

Een uitvaartverzekering in Nieuwland vergelijken is een van de voornaamste keuzes die je zelf kunt maken. Wanneer je in Nieuwland een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer te adviseren.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Nieuwland zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dit is dan zeker de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal wisselen. Een jonger persoon betaalt grofweg minder premie dan een persoon op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger iemand. Verder is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Nieuwland je een te groot risico vindt, zullen ze je afslaan. Nagenoeg iedere keer zul je dan wel jouw medische verslag moeten overleggen voordat je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuwland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuwland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuwland

Direct na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Nieuwland De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Nieuwland zal er een fijne uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuwland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuwland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuwland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuwlandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuwland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuwland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuwland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuwland

Perfect geregeld

18 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Verder hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Sylvia de Lange

Een uitkomst bij rouw

8 april 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Zeer goed en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Johanna van den Bosch

Een intieme uitvaart

2 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Ilse van Vliet

Blij met warme begeleiding

26 maart 2024

Ik heb zeer lieve ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Anne van de Brink

Bijzondere mensen

20 maart 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Tom de Vries

Geweldige uitvaart

14 maart 2024

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was groot na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet beter geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Tessa de Bruijn

Verwachtingen zijn overtroffen

7 maart 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was gauw geregeld.

- Michiel Martens

Erg blij door lieve hulp

25 februari 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets alleen te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Petronella Schouten

Persoonlijke begeleiding afscheid

20 februari 2024

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Bram van de Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuwland

Funeral and cremation care PCB Uitvaartzorg

Voorstraat 84
4132 AT Vianen
Nederland

0347 371 813
https://www.pcbuitvaartzorg.nl/

Martin Hendericks Uitvaartverzorging

Sparrendreef 8
4132 XX Vianen
Nederland

0347 326 128
http://www.mhuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartcentrum De Grote Haar

Haarweg 1a
4205 ND Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/