Uitvaart Lunteren

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Lunteren die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lunteren verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Lunteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lunteren gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Lunteren

Uitvaart Lunteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lunteren aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lunteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bennekom, Wekerom en Ederveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lunteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lunteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Lunteren. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lunteren

Bij het overlijden van een geliefde spelen er diverse emoties. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Lunteren. In de dagen meteen na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Lunteren persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere zaken vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lunteren

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lunteren te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lunteren contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Lunteren Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Lunteren. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je behandeling wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Lunteren. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Lunteren samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Lunteren. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lunteren

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Lunteren

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Bij voorkeur wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lunteren een graf gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tariefstelling voor het graf zelf zal je eveneens kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tariefstelling hierin overigens ook weer enorm afwijken.

Een crematie in Lunteren brengt lagere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Lunteren, is het altijd verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lunteren

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lunteren

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk daarbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags rond de € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar een aantal opties inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lunteren en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lunteren inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lunteren inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lunteren

Een uitvaartverzekering in Lunteren regelen is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Lunteren zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Lunteren zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dit is dan zeker de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit indien je deze op een jongere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Lunteren je een te fors risico vindt, mogen ze je afwijzen. Nagenoeg iedere keer zul je dan wel jouw medische verslag moeten overleggen indien je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lunteren

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lunteren verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lunteren

Het is slim om een uitvaartverzorger in Lunteren in te huren voor een afscheidsceremonie in Lunteren. We hebben het al even vluchtig vermeld in dit artikel, maar is het handig om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je direct een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lunteren

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lunteren

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lunteren. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lunterense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lunteren. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lunteren bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lunteren die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lunteren

Erkentelijk voor een eigen afscheid

24 februari 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was handig en erg attent. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was zeer gerespecteerd.

- Joyce de Graaf

De laatste groet was perfect

22 februari 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan perfect. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen geven aan onze liefste opa.

- Marije Wolters

Zeer betrokken

11 februari 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl vlug in aanraking met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het regelen.

- Paulus Hofman

Een uitkomst bij verdriet

5 februari 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Eva de Bruijn

Persoonlijke steun en toeverlaat

25 januari 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Kevin van der Linden

Afscheid prachtig zoals gewild

14 januari 2024

Exact zoals mijn vader het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief voordelig deze uitvaart georganiseerd is. Het was buitengewoon mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Iris van Vliet

Houvast in deze lastige tijd

13 januari 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Tamara Mulder

Persoonlijke begeleiding afscheid

2 januari 2024

De uitvaart is vlot, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Nathalie van de Veen

Een waardige uitvaartdienst

27 december 2023

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. Alleen de nazorg kon eventueel wat netter.

- Sharon Smit

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lunteren

Uitvaartzorg van de Weerd

Schaapsweg 77 79
6712 CC Ede
Nederland

0318 650 000
http://www.zorgvooruitvaart.nl/

Elske Ploeg Uitvaartzorg

Graaf Bentincklaan 19
6712 GS Ede
Nederland

06 42644499
http://elskeploeg.nl/

Begrafenisonderneming Van Holland

Schaepmanstraat 5
6741 WS Lunteren
Nederland

0318 484 744
https://www.vanhollandbegrafenis.nl/