Uitvaart Lobith

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Lobith?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Lobith verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lobith – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lobith gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Lobith
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lobith aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lobith, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Herwen, Tolkamer en Groessen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lobith

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Lobith kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Lobith. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lobith

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er diverse emoties. Er is natuurlijk het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een plotseling overlijden. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een uitvaart. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Lobith. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Lobith persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lobith

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lobith te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lobith contacteren

Bij een teraardebestelling in Lobith kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentra in Lobith zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene professioneel en met eerbaarheid te bewaren tot de dag van de uitvaart. Tevens is hier alles aanwezig om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Lobith zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Ook kun je het exclusief houden voor alleen genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Lobith hebben een aula waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. Er is de gelegenheid voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. Verschillende uitvaartcentra in Lobith kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Lobith met mekaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lobith

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Lobith

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Liever wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Lobith een grafkuil georganiseerd moet worden. De kosten kunnen fiks stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin natuurlijk ook weer enorm verschillen.

Een crematie in Lobith brengt minder tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Lobith wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Lobith

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lobith

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Het is echt noodzaak gezien het organiseren van een overlijden enorm kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost hedendaags circa € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar allerlei mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Lobith zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lobith en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lobith inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lobith inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lobith

Het is voor elk persoon uit Lobith slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme kosten komen te staan. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een hele geschikte uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Lobith best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lobith

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lobith verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lobith

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Lobith in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Lobith. Even kort weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij graag de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Ook is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Lobith ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Lobith

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lobith

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lobith. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lobithse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lobith. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lobith bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lobith die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lobith

Enorm content door attente hulp

29 februari 2024

Ik heb zeer lieve ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De eerstvolgende dag was dat geregeld.

- Ellen Prins

Bedankt!

20 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Dirk Gerritsen

Fijne mensen voor de uitvaart

13 februari 2024

De uitvaart is vlug, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Sylvia Bosman

Een bijzonder afscheid

7 februari 2024

Aangezien we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle zelfbedachte ideeën. Er waren meerdere wensen en daarom werd afscheid net zoals papa dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Arjan Peters

Uitermate handige begeleiding

21 januari 2024

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord fantastisch!

- Susanne de Vos

Bijzonder geschikte begeleiding

15 januari 2024

Alleen heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Erwin Vermeulen

Uitmuntend geregeld

11 januari 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie zeer soepel geregeld. Direct contact ook.

- Gerardus van der Laan

Liefdevol bijgestaan

6 januari 2024

Het geweldige bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Antonius Huisman

Boven verwachting meegaand

30 december 2023

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was pijlsnel geregeld.

- Chantal van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lobith

Uitvaartzorg de Liemers

Babberichseweg 4
6905 JT Zevenaar
Nederland

0316 344 069
http://www.uitvaartzorgdeliemers.nl/

De Lelie Uitvaartverzorging

Kwekerstraat 1a
6915 BG Lobith
Nederland

0316 840 874
http://www.de-lelie.com/

Memora Uitvaartverzorging

Ringbaan Zuid 8
6905 DB Zevenaar
Nederland

06 51827545
http://www.memorauitvaartverzorging.nl/