Uitvaart Langeveen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Langeveen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Langeveen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Langeveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Langeveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Langeveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Langeveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Langeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Aadorp, Venebrugge en Mariaparochie bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Langeveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Langeveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Langeveen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Langeveen

Het regelen van een overlijden is altijd heftig. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Langeveen gebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Langeveen persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode een aantal zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Langeveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Langeveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Langeveen contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Langeveen. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Langeveen. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Langeveen er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Langeveen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Langeveen. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Langeveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Langeveen

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Langeveen een graf georganiseerd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Langeveen zijn aanzienlijk goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls geoorloofd tegen een compensatie. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Langeveen, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Langeveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Langeveen

Piekeren over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, met name als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Langeveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Langeveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Langeveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Langeveen

Wij raden iedereen in Langeveen aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is perfect indien je aparte wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Langeveen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Langeveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Langeveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Langeveen

Het is slim om een uitvaartverzorger in Langeveen in te zetten voor een afscheid in Langeveen. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het organiseren van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Langeveen is het iedere keer slim om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij graag de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Daarnaast is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Langeveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Langeveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Langeveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Langeveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Langeveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Langeveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Langeveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Langeveen

Verwachtingen zijn overtroffen

18 mei 2023

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was snel georganiseerd.

- Maartje Hermans

Verwachtingen zijn overtroffen

12 mei 2023

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was gauw geregeld.

- Patricia de Koning

Een uitkomst bij rouw

2 mei 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Daniël Dekker

Erkentelijk voor een eigen afscheid

29 april 2023

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg behulpzaam. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was zeer gerespecteerd.

- Jan Jonker

Persoonlijke hulp was geweldig!

17 april 2023

Dag en nacht bereikbaar was enorm aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Schitterend.

- Natasja van der Meer

Uitvaartverzorger enorm lief

13 april 2023

Na de schrik van het plotseling heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Joyce Postma

Het vertrek van opa was zo mooi!

3 april 2023

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we fijne begeleiding, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en passende uitvaart!

- Martine van Loon

Bedankt!

25 maart 2023

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Mega bedankt!

- Guido de Bruin

Grote steun gehad

13 maart 2023

We konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Miranda van de Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Langeveen

Gemeentelijke Begraafplaats Wierden

Vriezenveenseweg 38
7641 AK Wierden
Nederland


http://www.online-begraafplaatsen.nl/begraafplaats/551/Algemene-Begraafplaats-Wierden

Crematoria Twente locatie Oldenzaal

Schipleidelaan 57
7576 PB Oldenzaal
Nederland

053 475 6060
http://www.crematoriatwente.nl/

Vredehof Uitvaartverzorging – In Pace Enter

Pastoor Heimerikxstraat 2
7468 EB Enter
Nederland

0548 517 675
https://vredehof.nl/over-vredehof/uitvaartcentra/enter/