Uitvaart Horssen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Horssen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Horssen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Horssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Horssen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Horssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Horssen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Horssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Druten, Afferden en Puiflijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Horssen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Horssen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Horssen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Horssen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Horssen

Een heengaan is immer een heftige aangelegenheid. Er is natuurlijk het leed en wellicht de shock bij een plotsklaps heengaan. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Horssen. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Horssen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Horssen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Horssen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Horssen contacteren

Bij een begrafenis in Horssen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Horssen zijn indrukwekkende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Horssen zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de geliefde ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vooraf een moment voor condoleances organiseren voor alle mensen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het afgesloten houden voor enkel genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Horssen kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het uitleiden. De dienst is het meest persoonlijke onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Horssen kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Horssen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Horssen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Horssen

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Horssen een graf gehuurd moet worden. De kosten daarvoor kunnen hard oplopen. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor de grafkuil zelf zal je daarnaast prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de prijzen hierin overigens ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Horssen zijn aanzienlijk goedkoper. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Horssen wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te bekijken zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Horssen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Horssen

Het lijkt mogelijk wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Horssen. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Horssen zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Horssen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Horssen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Horssen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Horssen

Wij advisreren iedereen in Horssen aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme kosten van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waardoor je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is volmaakt voor wanneer je specifieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Horssen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Horssen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Horssen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Horssen

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Horssen in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Horssen. We hebben het al even eerder benoemd in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat meer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Als je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Horssen is het iedere keer goed om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je direct een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het een goed plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Horssen ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Horssen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Horssen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Horssen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Horssense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Horssen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Horssen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Horssen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Horssen

Het vertrek van opa was zo fijn!

16 juli 2022

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo bepalend is voor een goede en waardige uitvaart!

- Edwin Kok

Snel geregelde huiselijke uitvaart

7 juli 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde erg relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Anouk de Vos

Geweldig afscheid

26 juni 2022

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Michel Postma

Het afscheid van grootvader was zo fijn!

20 juni 2022

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende begrafenis!

- Johanna van de Ven

Op verzoek haast direct een geschikte begeleider

18 juni 2022

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de zorgen al doorgenomen worden. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel allerlei uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Laura van Leeuwen

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

11 juni 2022

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Voortaan begrijpen wij hoe beslissend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Steven Bosch

Dankbaar voor warme begeleiding

30 mei 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Margaretha de Jong

Ontzettend blij door fijne hulp

27 mei 2022

Ik heb zeer fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Esther de Graaf

Een persoonlijk afscheid

21 mei 2022

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in de plechtigheid verwerken. Aangezien dit er nogal wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat graag wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Anouk van Dam

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Horssen

Begrafenisonderneming Leusden Van

Mercuriusweg 5 B
4051 CV Ochten
Nederland

0344 642 695
http://www.vanleusdenuitvaart.nl/

Oprecht Marion

Kromstraat 18
5341 JC Oss
Nederland

06 26554714
http://www.oprechtmarion.nl/

Begraafplaats Eikenboomgaard

Eikenboomgaard 27
5341 CT Oss
Nederland


http://www.online-begraafplaatsen.nl/zerken.asp?command=showpers&bgp=500&char=A