Uitvaart Hedel

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Hedel die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hedel verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Hedel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hedel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Hedel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hedel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hedel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hurwenen, Heesselt en Kerkdriel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hedel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hedel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Hedel. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hedel

Bij het overlijden van een naaste spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hedel. In de dagen direct na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Hedel unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hedel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hedel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hedel contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Hedel Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Hedel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je behandeling wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Hedel. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Hedel met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Hedel. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hedel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Hedel

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Hedel een graf geregeld moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard oplopen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Hedel brengt minder prijzen met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Hedel wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Hedel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Hedel

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Hedel zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hedel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hedel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hedel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hedel

Een uitvaartverzekering in Hedel regelen is een van de voornaamste beslissingen die je zelf kunt maken. Wanneer je in Hedel een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk deel van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Maar, omdat het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer raadzaam.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Hedel is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit als je hem op een jongere leeftijd afsluit. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders te veel risico. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Hedel je een te fors gevaar vindt, zullen ze je afwijzen. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal gepaard met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een geldbedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen straks een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hedel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hedel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hedel

Het is raadzaam om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Hedel te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Dan kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hedel zorgen voor een prachtige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Hedel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hedel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hedel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hedelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hedel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hedel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hedel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hedel

Betaalbaar en eervol

19 mei 2024

Lage tariefstelling en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Diana Bos

Prachtige uitvaart

16 mei 2024

Het was zo mooi! De troosteloosheid was aanzienlijk na het sterven van oma maar de uitvaartdienst had niet fijner geregeld kunnen worden. Zeer fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Adriana Maas

Op verzoek vrijwel direct een geschikte begeleider

7 mei 2024

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Tim de Koning

Oprechte interesse

29 april 2024

Het overlijden van mijn mama had een stevige impact op mij, enorme rouw en dus niet in staat dingen te regelen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel vriendelijk.

- Diana van de Velde

Een integere begrafenis

26 april 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Bedankt.

- Jan Jansen

Lieve mensen voor de begrafenis

16 april 2024

Fijne mensen die alles rap en degelijk regelen gevonden.

- Diana Bosman

Fantastische uitvaart

8 april 2024

De uitvaart was behoorlijk imponerend. De verslagenheid was groot na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet fijner georganiseerd kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Edwin Verhoeven

De uitvaart was geweldig

3 april 2024

Gauw en perfect alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Susanne de Haan

Verwachtingen zijn overtroffen

24 maart 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Wilhelmus de Wit

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hedel

LauDika uitvaartverzorging

Kota Inten 12
5263 MG Vught
Nederland

06 23862353
https://www.laudika-uitvaartverzorging.nl/

Els Bakker Uitvaartzorg

Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught
Nederland

073 303 4606
http://elsbakkeruitvaartzorg.nl/

van de Meer Uitvaartverzorging

Industriestraat 4
5331 HW Kerkdriel
Nederland

06 53537148
https://anjavandemeeruitvaart.nl/