Uitvaart Gieterveen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Gieterveen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Gieterveen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Gieterveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Gieterveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Gieterveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Gieterveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Gieterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Eexterzandvoort, Nieuwediep en Gasselternijveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Gieterveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Gieterveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Gieterveen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Gieterveen

Een heengaan is altijd een heftige gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Gieterveen vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Gieterveen unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Gieterveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Gieterveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Gieterveen contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Gieterveen Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Gieterveen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Gieterveen. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Gieterveen samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Gieterveen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het een optie om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Gieterveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Gieterveen

Bij een heengaan is een cruciale optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Gieterveen zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Gieterveen gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden overgebracht. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is logischerwijs niet gedwongen. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de tarieven van een begrafenis en crematie Gieterveen in het oog te houden. In de regel is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een steen of monument op het graf. Logischerwijs is de wil van de gestorvene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Gieterveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Gieterveen

Bij individuele wensen bij een uitvaart in Gieterveen kan dit erg in de kosten lopen. Het is ingewikkeld om een indicatie te geven zo lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Als je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dit is gemiddeld gedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelf te moeten organiseren. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 lichter. De prijsstelling voor het verplaatsen van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Normaliter kun je van tevoren de doorsnee tarieven van de verschillende uitvaartcentra zien op de pagina van het vervoerbedrijf.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Gieterveen. Hierbij kan iemand denken aan potentiële bloemen of aan kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Als je het liefste een begrafenis wilt regelen dan zal er zeker een geldbedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een kist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de prijzen grofweg minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde aangelegenheden en tariefstellingen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Gieterveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Gieterveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Gieterveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Gieterveen

Het is voor iedereen uit Gieterveen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. Doorgaans kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is ideaal indien je aparte wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Gieterveen enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Gieterveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Gieterveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Gieterveen

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Gieterveen in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Gieterveen. Even vluchtig weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je snel een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Gieterveen ook in staat om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Gieterveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Gieterveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Gieterveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Gieterveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Gieterveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Gieterveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Gieterveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Gieterveen

Persoonlijke uitvaartdienst

20 september 2021

Aangezien we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals pap dat wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Diana Gerritsen

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

13 september 2021

Het uitvaart centrum van onze keuze was handig en erg attent. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was zeer gewaardeerd.

- Adriana Driessen

Een uitkomst bij rouw

6 september 2021

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Ontzettend prettig en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Wendy van de Velde

Eerbiedige uitvaart

2 september 2021

Respectvol afscheid genomen van onze broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was geweldig geregeld.

- Natascha van Loon

Fijne helpende hand

23 augustus 2021

Het overlijden van mijn mama had een forse invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaakjes te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo attent en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Oprecht heel vriendelijk.

- Marc van Beek

Dankbaar voor warme begeleiding

21 augustus 2021

Ik heb zeer fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Suzanne van den Broek

Uitvaartdienst schitterend zoals verlangd

9 augustus 2021

Het is exact gegaan zoals papa het graag had gewild. Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niets was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Joris van Doorn

Heel fijn opgevangen

5 augustus 2021

Het geweldige bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te raar en het was zeer persoonlijk.

- Jolanda de Ruiter

Geweldig geholpen

31 juli 2021

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was geregeld.

- Arie de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Gieterveen

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Lichtenberg uitvaartzorg

Palmenhage 19
9501 TT Stadskanaal
Nederland

06 53575978
http://www.lichtenberguitvaartzorg.nl/

bert mulder uitvaartzorg

Spechtenhof 7
9502 SM Stadskanaal
Nederland

0599 611 145
https://www.bmuz.nl/