Uitvaart Bellingwolde

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Bellingwolde?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Bellingwolde verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Bellingwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Bellingwolde gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Bellingwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bellingwolde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bellingwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Finsterwolde, Beerta en Nieuw Beerta bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bellingwolde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bellingwolde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Bellingwolde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Bellingwolde kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bellingwolde

Bij het wegvallen van een naaste spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Bellingwolde. In de dagen direct na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Bellingwolde persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bellingwolde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bellingwolde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bellingwolde contacteren

Voor een uitvaart in Bellingwolde heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In ieder uitvaartcentra in Bellingwolde zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met trots te behouden tot de datum van de begrafenis. Bovendien is daar alles in gereedheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Bellingwolde zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor enkel intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Bellingwolde kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Bellingwolde zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen gedurende de uitvaartdienst.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Bellingwolde met mekaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bellingwolde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Bellingwolde

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer intieme keuze van personen. Het liefste wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Bellingwolde een graf geregeld moet worden. De prijzen kunnen aardig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je gelijktijdig prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tarieven hierin simpelweg ook weer enorm afwijken.

Crematies in Bellingwolde zijn aanzienlijk minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bellingwolde, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Bellingwolde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Bellingwolde

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de prijzen van een uitvaart in Bellingwolde. Het is wel noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan enorm kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hierbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bellingwolde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bellingwolde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bellingwolde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bellingwolde

Een uitvaartverzekering in Bellingwolde is de voornaamste keuze van je uitvaart. Wanneer je in Bellingwolde een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink stuk van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het te adviseren, het maakt het je namelijk echt een stuk makkelijker ten tijde van de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Bellingwolde is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per verzekeraar. Zo valt een premie lager uit indien je die op een vroegere leeftijd aangaat. Verklaarbaar, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Bellingwolde niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bellingwolde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bellingwolde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bellingwolde

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Bellingwolde De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie samen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk daarom diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Bellingwolde zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Bellingwolde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bellingwolde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bellingwolde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bellingwoldese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bellingwolde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bellingwolde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bellingwolde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bellingwolde

Een intieme begrafenis

24 september 2021

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was erg gewaardeerd.

- Anna Gerritsen

Liefdevolle mensen voor de uitvaart

18 september 2021

Attente mensen die alles vlot en degelijk organiseren gevonden.

- Remco de Jong

Goedkoop en eervol

7 september 2021

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit uitmuntend.

- Patricia Janssen

Liefdevol bijgestaan

4 september 2021

Het schitterende bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Alles was mogelijk en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Marianne Brouwer

Uitvaartdienst prachtig zoals gewenst

25 augustus 2021

Precies zoals mijn papa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niks was apart of te veel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Erik de Graaf

Ontzettend blij door fijne hulp

17 augustus 2021

Ik heb zeer liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. De eerstvolgende dag was dit geregeld.

- Marloes Martens

Uitvaartbegeleider was enorm lief

13 augustus 2021

Vooraf komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten hiervoor. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Ellen Koster

Uitmuntend geregeld

1 augustus 2021

Zowat onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Bovendien hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Arjan Smits

Eerbiedige uitvaartdienst

30 juli 2021

We hebben mijn broer een waardige en indrukwekkende uitvaart kunnen geven. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Adrianus Jonker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bellingwolde

Morendo

Hassebergerweg 43
9551 CB Sellingen
Nederland

0599 323 002
http://www.morendo.nl/

Coöperatieve Uitvaart Organisatie Groningen UA

Wedderweg 7-9
9665 JL Oude Pekela
Nederland

0597 615 151
https://uitvaartverzorging.online/cooperatieve-uitvaart-organisatie-groningen-ua/02056769

EMB

Oostereinde 11
9672 TB Winschoten
Nederland


http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/emb-mortuarium-beheer.html