Uitvaart Beek Montferland

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Beek Montferland die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Beek Montferland verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Beek Montferland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Beek Montferland gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Beek Montferland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beek Montferland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beek Montferland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Drempt, Hoog Keppel en Laag Keppel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beek Montferland

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Beek Montferland kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Beek Montferland. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Beek Montferland kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beek Montferland

Het afhandelen van een overlijden is altijd heftig. Denk aan de schok bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Beek Montferland vervoerd worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Beek Montferland.

Geheid zul je in deze hectische tijd een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beek Montferland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beek Montferland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beek Montferland contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Beek Montferland. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Beek Montferland. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Beek Montferland. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Beek Montferland met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Beek Montferland kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beek Montferland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Beek Montferland

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden liever niet mee opzadelen. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Beek Montferland een graf georganiseerd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tarieven hierin overigens ook weer heel erg afwijken.

Een crematie in Beek Montferland brengt minder tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Beek Montferland, is het altijd wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt dus al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Beek Montferland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Beek Montferland

Het lijkt misschien wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Beek Montferland. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Beek Montferland zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beek Montferland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beek Montferland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beek Montferland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beek Montferland

Wij raden iedereen in Beek Montferland aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke prijzen komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend als je bijzondere voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Beek Montferland behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beek Montferland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beek Montferland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beek Montferland

Direct na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Beek Montferland De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Als dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een periode van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen bij een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Later kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Beek Montferland zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Beek Montferland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beek Montferland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beek Montferland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beek Montferlandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beek Montferland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beek Montferland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beek Montferland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beek Montferland

Enorm betrokken

18 mei 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in contact met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het organiseren.

- Ilse Vos

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

8 mei 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Michael van der Meer

Warmhartig bijgestaan

4 mei 2023

Het mooie leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Antonius Jonker

Echt betrokken bij de uitvaart

27 april 2023

Soms in het leven kom je personen tegen die echt met je betrokken zijn. Nooit verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig geregeld konden krijgen.

- Martinus de Lange

Speciale mensen

19 april 2023

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een prettige ervaring hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze lastige tijd.

- Brenda Gerritsen

Persoonlijke uitvaart

14 april 2023

Omdat we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle persoonlijke ideeën. Er waren allerlei wensen en daarom werd afscheid inderdaad zoals vader dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Wilhelmina de Graaf

Boven verwachting flexibel

6 april 2023

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlot besloten .

- Patrick Molenaar

Een integere begrafenis

1 april 2023

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Merci.

- Bianca van de Wal

Op verzoek praktisch direct een passende begeleider

20 maart 2023

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Hierdoor waren we in staat de opties en voorkeuren reeds door te nemen. Dit was erg onvergelijkelijk en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Kelly Kuipers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beek Montferland

Montferland Uitvaartzorg

De Koppelpaarden 15
7041 TC 's-Heerenberg
Nederland

06 83989970
http://www.montferlanduitvaartzorg.nl/

De Lelie Uitvaartverzorging

Kwekerstraat 1a
6915 BG Lobith
Nederland

0316 840 874
http://www.de-lelie.com/

Keizer Uitvaartzorg

Padevoortseallee 44
7038 EN Zeddam
Nederland

0314 652 255
http://www.keizeruitvaartzorg.nl/