Uitvaart Baaium

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer in Baaium die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Baaium verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Baaium – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Baaium gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Baaium vinden

Uitvaart Baaium
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Baaium aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Baaium, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Iens, Peins en Zweins bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Baaium

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Baaium kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Baaium. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Baaium kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Baaium

Een heengaan is immer een ingrijpende aangelegenheid. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schrik bij een plotsklaps overlijden. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Baaium. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Baaium.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Baaium

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Baaium te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Baaium contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Baaium. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook mogelijk om iemand in eigen woning op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Baaium. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Baaium er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Baaium met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Baaium kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Baaium

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Baaium

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Baaium een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen stevig oplopen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor het graf zelf zal je daarnaast kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de kosten hierin natuurlijk ook weer gigantisch afwijken.

Een crematie in Baaium brengt minder kosten met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Baaium wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Baaium

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Baaium

Piekeren over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, voornamelijk als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten wel allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Baaium zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Baaium en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Baaium inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Baaium inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Baaium

Het is voor elk persoon uit Baaium slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor forse kosten komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is perfect als je aparte wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Baaium dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Baaium

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Baaium verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Baaium

Vlak na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Baaium Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om direct al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Baaium zorgen voor een prachtige laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Baaium

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Baaium

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Baaium. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Baaiumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Baaium. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Baaium bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Baaium die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Baaium

Betaalbaar en eervol

21 juli 2022

Een zowel goedkope als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Suzanne Hendriks

Waardige uitvaart geregeld

14 juli 2022

Vlot en waardig geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Jacoba Kok

Merci!

5 juli 2022

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Adriaan Smits

Een uitkomst bij rouw

30 juni 2022

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Ontzettend goed en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Tamara van Dongen

De laatste groet was perfect

23 juni 2022

Ik heb echt niet de passende woorden om te definiëren hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig afscheid voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Thijs Kuipers

Het afscheid was geweldig georganiseerd

12 juni 2022

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Marco van de Velde

Op verzoek haast direct een geschikte begeleider

10 juni 2022

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en voorkeuren alvast door te nemen. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Nancy Martens

Buitengewoon blij door lieve hulp

4 juni 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Sharon Kuipers

Eerbiedige uitvaartdienst

25 mei 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Albert Mulder

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Baaium

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/